- 20 Eylül 2009
- 17.816
- 16.036
- 2.613
Senin canın sağolsun. İlk mesaj aynı ama 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayin murat yanut adami hasta etmeyin dikkatli okuyunSenin canın sağolsun. İlk mesaj aynı ama![]()
videoyu serkana gonder kessin iste işi neVideodan kesip iletmem gerekiyor. Yöntem nedir?
Ben keser atarım Sabri reis upload eder inşvideoyu serkana gonder kessin iste işi ne
Buraya yazacağıma özelden soraydım anonim hesapta paylaşırdım ama şimdi kendimi açık ettimVideo'yu kendiniz çeşitli siteler aracılığıyla kesip anonim bi hesapla upload edebilirsiniz. Çok zor bi işlem değil. 10 dakikanızı almaz.
Başlığı düzenlememiş modum. Kayıtlar bitti. Video gönderimi de ekstra bi durum olmadıysa sona erdikayitlar basladi diyo bitmedimi KAYIT.
ben gondermedım nasıl sona erdı süre kısaBaşlığı düzenlememiş modum. Kayıtlar bitti. Video gönderimi de ekstra bi durum olmadıysa sona erdi
Dün "yarın 19.00'a kadar gönderin yazmış" bugün de sabahtan beri girmemiş Serkan Mod. Bilemedim vallaben gondermedım nasıl sona erdı süre kısa
Evet enteresan ben daha yenı goruyorum mesela o msjıDün "yarın 19.00'a kadar gönderin yazmış" bugün de sabahtan beri girmemiş Serkan Mod. Bilemedim valla![]()
herkes benım vıdeom hazır sana gondereyımVideoları göndermeyenler kimler?
Kimse yollamadıysa serkan mod yarışmayı ertelesinherkes benım vıdeom hazır sana gondereyım
niye rtaş gece yarısına kadar gonderelımKimse yollamadıysa serkan mod yarışmayı ertelesin