- 24 Mayıs 2009
- 18.541
- 19.974
- 2.273
24'te 8.olduysanSonuçlar gelsin artık!
15'te 5.olursun Onur dert etmene gerek yok

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
24'te 8.olduysanSonuçlar gelsin artık!
Unutma ki bu yarışmanın organizatörü sen değilsin ve bir öncekinde 2. olmak hakkımken şampiyon olmuştum24'te 8.olduysan
15'te 5.olursun Onur dert etmene gerek yok![]()
Organizatör ile ne ilgisi varUnutma ki bu yarışmanın organizatörü sen değilsin ve bir öncekinde 2. olmak hakkımken şampiyon olmuştum![]()
Abi ben düzenlemiyorum yarışmayıevet cihan ustad sonucları acıkla
Abi ben düzenlemiyorum yarışmayı![]()
ben anlamam cihan bı yarısma var ve sonuc yok
orası bizim problemimiz değil.
İlgisi olmaması gerekiyor işte değil mi? Ama nedendir bilmem senin organize etmediğin 2 farklı yarışmada şampiyon olmuşken senin düzenlediğin yarışmalarda playoff mücadelesi veren ortasıra müdavimi oluyorumOrganizatör ile ne ilgisi var![]()
O zaman gol ve dayak seçimindeki tutarlılığını şarkı seçimlerinde de sergilemen lazımİlgisi olmaması gerekiyor işte değil mi? Ama nedendir bilmem senin organize etmediğin 2 farklı yarışmada şampiyon olmuşken senin düzenlediğin yarışmalarda playoff mücadelesi veren ortasıra müdavimi oluyorum![]()
Ben kolayı seçip seni sorgulamayı tercih ediyorumO zaman gol ve dayak seçimindeki tutarlılığını şarkı seçimlerinde de sergilemen lazımBence şarkı seçimlerini sorgula
![]()
O işi hallettik. Sonuçlar gelsin artık
12 10 8 7 6 5 4 3 2 1 mi???arkadaşlar bana atmayın
15 yarışmacı varken 10 tane puan sanki biraz fazla üstad. Organizatör daha iyi bilir tabi de12 10 8 7 6 5 4 3 2 1 mi???
12 10 8 7 6 5 4 3 2 1 mi???