- 20 Eylül 2009
- 17.816
- 16.036
- 2.613
Playlist hazır mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayatımda gördüğüm en kötü 2. organizasyon.
1.si için bkz: 1. Geleneksel GSCimbom Dayakvision Yarışması
hemen biri video gönderirse yarışmaya dahil ederim yoksa 14 kişi playlist açıklayacağım.@Serkan Sabri başkasını al bence yaf kuruduk
puanlama ne sekılde olucak tesekkurler@Semih Aslan @Cengizhan Kaya @Hayri Cund @Murat Yanut @Recep Yıldırım @Onur Kosar @Necmi Koyuncu @Demir P. Baş @Umut Gül @Arif Doğan Karakaya @Mehmet Eroğlu @Berke Deniz @Musap Aydinli @Uğur Bulut
Playlist ilek mesajda arkadaşlar puanlama yapıp gönderiniz lütfen.
recep sonradan ekledim mesaja 10-8-6-5-4-3-2-1 şeklinde.puanlama ne sekılde olucak tesekkurler
Aynen yetişirse puanlar bu akşam 11 de sonuçlar açıklanacaktır.19:00a kadar gonderelim 20de puanlar herald!!!
yanlışlık yok oradada çaktırmadan atılan ince bir dayak varsanırım bı yanlıslık var
Man City Portsmouth
mac özetı konulmus
Peki 3 tane yas kısıtlamalı vıdeo var onları ızlemek zorundamıyız yasım tutmuyor veyahut tehlıkelı seylerı ızlemıyorum nasıl puanlayacagımyanlışlık yok oradada çaktırmadan atılan ince bir dayak var
Peki 3 tane yas kısıtlamalı vıdeo var onları ızlemek zorundamıyız yasım tutmuyor veyahut tehlıkelı seylerı ızlemıyorum nasıl puanlayacagım
14 dklık videoyu kim koydu?????