Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 928
ilk videoda kavga yok :s
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendımce bı takım elemeler yaptım 2 ve 1 puanı verecek dayak kalmadıpuansiz birakman gerekiyor onlari
1 önceki yarışmada daha ağır videolar vardı onları nasıl izledinPeki 3 tane yas kısıtlamalı vıdeo var onları ızlemek zorundamıyız yasım tutmuyor veyahut tehlıkelı seylerı ızlemıyorum nasıl puanlayacagım
İzlemedım rtaş siddet icerigine karsıyım yarısmada karsı olmak adına 3 vıdeo diskalifiye etsen hos olur1 önceki yarışmada daha ağır videolar vardı onları nasıl izledin![]()
![]()
Göndermiştim dün puanları sana iletildi dimiİzlemedım rtaş siddet icerigine karsıyım yarısmada karsı olmak adına 3 vıdeo diskalifiye etsen hos olur
isim vermek yasak direkt 0 puan
10 gibi yollasam ok mu?çok değişik bir puanlama oluyor acayip çekişmeli bir yarışma olacağa benziyor.
berke yollasana şimdi foruma yazacağına iki dakka videolara bak yolla bunlar toplanacak ara toplamlar alınacak falan o saate kalma bundan sonraki yarışmanın adının berkeye sövme yarışması olmasını istemiyorsan.10 gibi yollasam ok mu?
10 gibi yollasam ok mu?
@Semih Aslan @Onur Kosar @Demir P. Baş @Umut Gül @Arif Doğan Karakaya @Berke Deniz @Musap Aydinli @Uğur Bulut
puanları yollayın temiz bir dayak istemiyorsanız.