Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.871
- 21.925
- 3.553
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye la
Şimdi ifşa zamanı.
@Uğur İz (tam puan vermişsin affettim) ,@Serkan Şakrak ,@Ozan H. Yener tam puan için teşekkür ederim her türlü şikeye açığım artık size açık çek. @Murat Urhan 8 vermiş teşekkürler evlat. @UğurYılmaz 5 ne lan insan 8 verir.
@İsmail Çakır ben sana 8 verdim olm 3 ne ?
@Cenk Yelkenci ve @Tolga Aybakan yönetimde olup yönetime puan vermemek ne demek lan ben sizi temsil ediyorum 2 puan verseniz şampiyondum lan.
@Can Büyük ,@Murat Akbulak (eurovisiondan o kadar muhabbettimiz oldu demek hepsi yalanmış),@Tanju Kayhan hiç puan vermemişsiniz siz bittiniz artık.
bize tsk yok mu?
ne nankor adammısın bee
edit. pardon adam dedim.!
Şimdi ifşa zamanı.
@Uğur İz (tam puan vermişsin affettim) ,@Serkan Şakrak ,@Ozan H. Yener tam puan için teşekkür ederim her türlü şikeye açığım artık size açık çek. @Murat Urhan 8 vermiş teşekkürler evlat. @UğurYılmaz 5 ne lan insan 8 verir.
@Cenk Yelkenci ve @Tolga Aybakan yönetimde olup yönetime puan vermemek ne demek lan ben sizi temsil ediyorum 2 puan verseniz şampiyondum lan.
@Can Büyük ,@Murat Akbulak (eurovisiondan o kadar muhabbettimiz oldu demek hepsi yalanmış),@Tanju Kayhan hiç puan vermemişsiniz siz bittiniz artık.
Sen kaç verdin ki. Adam 5 puanı bile beğenmiyor baksana.![]()
3 5 önemli değil. en çalkalntılı zamanda Türkiyenin Yunanistana puan verdiği gibi zeytin dalı uzatıp puan verdim amaaaaa
![]()
Şimdi ifşa zamanı.
3.yarışma ne zaman yav hedef kesin şampiyonluk bu sefer
Taptap
Oduller ne zaman dagitilacak ?
GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi