2.GSC | Sahne-Replik Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İpini kurtarak lobi kuruyor artık.

iyice çocuk oyuncağı oldu.

Osman duygulandi sanirim dava arkadaşının bir gun karşısina gecip lobi kurmasını hic beklemiyordi sanirim

★★★》☆

Gökhan yeni lobi kurduk panpa.

Avatarında güzel gız olmayanı almıyoruz. Sen uygunsun. Deşifre olmamızdan ötürü bu kararı aldık.

Tamamen kollektif bir yapı olacak. Öncelikli hedefimiz, GSE ve rütbesiz askerlerimizin başarısını tesis etmektir. Başarısı olmayanlara başarı vaad ediyoruz.

Vizyon : Haksız rekabette zirve

Misyon : Şike

Emir almaktan hoşlanmam. 1 numaralı adam olmam lazım. Yoksa olmaz.

Yes/No?

Make your choise?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Emir almaktan hoşlanmam. 1 numaralı adam olmam lazım. Yoksa olmaz.

Yes/No?

Make your choise?

Biz de demokrasi var, konsey de oylama yapacağız, avatarında en güzel gız resmi olan kimse o seçilir.

İnteraktif bir ortam.

Sana vaad edebileceğim tek şey.

BAŞARI BAŞARI BAŞARI.

Biz de demokrasi var, konsey de oylama yapacağız, avatarında en güzel gız resmi olan kimse o seçilir.

İnteraktif bir ortam.

Sana vaad edebileceğim tek şey.

BAŞARI BAŞARI BAŞARI.

-de birleşik olmalı :coffee:

1 adet yöneticiye de ihtiyacımız olacak, eğer bizi satmayacaksan her türlü uygunsun bu şanlı göreve. S.MOD VE adminlik vaad ediyoruz karşılığında. :)

Serkan abinin şiddet ve hiddetine karşı koyabilecekmisin abi? Gittiğimi duyarsa kötü olur, geçen eurovisionda boğazımı sıka sıka sıramı aldı :D

Sizi düşünüyorum bu yüzden gelmekten vazgeçiyorum umarım doğrucu bir yapılanma olacaksınız :D

tapa

Osman duygulandi sanirim dava arkadaşının bir gun karşısina gecip lobi kurmasını hic beklemiyordi sanirim

★★★》☆

yok reis duygulanacak olsam kovmazdım.artık lobi yok. tövbe ettim. bunu kanıtlamak ıcınse ortama göre iddiasız bir video ıle ilk 15e oynıyacağım.

Alpiş ve kuracağı lobiden ise ancak 3yıldızlı otel lobisi olur.

Her an Serkan'la yeni bir oluşum yaratabiliriz. Son buluşmanızdan bir kare.

tamderden-kutahyaspora-maklube-ikrami-IHA-20130307AW001225-3-t.jpg

Serkan abinin şiddet ve hiddetine karşı koyabilecekmisin abi? Gittiğimi duyarsa kötü olur, geçen eurovisionda boğazımı sıka sıka sıramı aldı :D

Sizi düşünüyorum bu yüzden gelmekten vazgeçiyorum umarım doğrucu bir yapılanma olacaksınız :D

tapa

vrmn86.png

yok reis duygulanacak olsam kovmazdım.artık lobi yok. tövbe ettim. bunu kanıtlamak ıcınse ortama göre iddiasız bir video ıle ilk 15e oynıyacağım.

Alpiş ve kuracağı lobiden ise ancak 3.yıldızlı otel lobisi olur.

Reis senin olmadığın bir olusum da rakip oluşumlar da zevk almaz. Kararını gözden gecir ve kullerinden yeniden doğ:) Alpay duygusal insan oluşumu fazla surduremez tez zamanda içten dağılır:)

Tüm gucumle destek olmaya hazirim senin şike yöntemlerinden yararlanmak isterim.

★★★》☆

Reis senin olmadığın bir olusum da rakip oluşumlar da zevk almaz. Kararını gözden gecir ve kullerinden yeniden doğ:) Alpay duygusal insan oluşumu fazla surduremez tez zamanda içten dağılır:)

Tüm gucumle destek olmaya hazirim reis senin şike yöntemlerinden yararlanmal isterim.

★★★》☆

@Alpay Asma adamımızı bulduk. eğer bir gün barışırsak Tanjuyu şartsız şurtsuz lobiye al.

şimdiden not falan al.

Şike dostluk ve kardesliktir. Doğru bir hamle

★★★》☆

Yolladım ben de. Bu arada ittifaklar dağılmış, lobiler parçalanmış. Ortam bulanık ama oluşan yeni konjonktürde doğru tarafta oluruz umarım. :coffee:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt