2.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON ALPER ÖNAL !

Cevap: 2.GSCimbom Football Manager | Grup maçları tamamlandı !

Dalgamı geçiyosun aga. :D

Melo ve Ibra'yı nasıl alayım? :o

Chivu+Cambiasso+Milito+Pandev

Pandev'i Eto'o yap olsun bitsin.

Yavaş. :D

Bu teklifim bile çok saçma. Sadece Torres hayranlığım için yaptım. Son olarak Chivu'yu Lucio'yla değiştiririm. Dahada bişey olmaz.

Torres Messi ve Ronaldo'dan sonra oyundaki en iyi yaratık,ayrıca performansı da ortada.(Gol kralı:tiphat:)Olsun o kadar teklif.Bu arada Chivu Lucio'dan daha iyi oyunda niye değiştireyim ki ?:asd:

Torres Messi ve Ronaldo'dan sonra oyundaki en iyi yaratık,ayrıca performansı da ortada.(Gol kralı:tiphat:)Olsun o kadar teklif.Bu arada Chivu Lucio'dan daha iyi oyunda niye değiştireyim ki ?:asd:

Messi, Ronaldo'dan sonra oyunda Agüero var, Ibra var. Artı OYUNDA en az Messi-Ronaldo kadar iyi olan Robinho var.

Oyunda hep rating'lere bakıyorsun. Lucio'da Chivu'dan iyi, Samuel'de. Tabi karar senin. Ne diyorsun?

Messi, Ronaldo'dan sonra oyunda Agüero var, Ibra var. Artı OYUNDA en az Messi-Ronaldo kadar iyi olan Robinho var.

Oyunda hep rating'lere bakıyorsun. Lucio'da Chivu'dan iyi, Samuel'de. Tabi karar senin. Ne diyorsun?

Sadece ratinge bakmıyorum.Ama galiba sen sadece hıza ve güce bakıyorsun.Torres'le çok saçmalamadan vurduğun her şut gol oluyor.Ve de top tutma,gol kovalama gibi skill kartlarıda var.Agüero hızlı,İbra güçlü diye Torres'den iyi olmuyor yani.Neyse gece gece uzatmayalım.Şimdi uykum var.Yarın devam ederiz pazarlığa.Hadi iyi geceler sana.Benim teklifide bir daha gözden geçir bence.:D

Bu teklif son. Ayrıca yarın bitiyor transfer. :)

Zaten eleneceksin ilk turda yahu ver gitsin.:asd:

Her kese basarilar... Bu arada Liverpool ve ManU oyunculari dikkatli olsunlar.. :D

Herkese başarılar 13.00'de çeyrek final ve yarı final maçlarını hızlı hızlı oynatacağım.Final maçı MEK TV'de canlı yayınla sizlerle olacak.

Herkese başarılar 13.00'de çeyrek final ve yarı final maçlarını hızlı hızlı oynatacağım.Final maçı MEK TV'de canlı yayınla sizlerle olacak.

Filipe ve Buffon'u alabiliyorum di mi ?

Juventus elendi ya işte.:)Ordaki adamları alamıyormuyuz ?

Hayır :)

Sercan'la anlaşman lazım,yine zaten transfer bitti.Filipe'yi verdim sana başka da yok.

Neyse Reina'yla devam ederizde sana birşey soracağım,koskoca Liverpool'un yedek kalecisi yok mu ya ?Allah korusun Reina sakatlansa kaleye Gerrard mı geçecek ?

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Sakatlığı kapatırız hiçbir şey olmaz :)

Başladı mı maçlar?

Normalde 35 dakika oldu baslayali ama Mert Reisin isi cikti galiba.

Geldim başlıyoruz.Çeyrek ve yarı finalleri hızlıca geçelim.Finali canlı saat 17.00'da yapalım diyorum.

Arsenal - Manchester City

maçı başladı.

Geri
Üst Alt