2. GSCimbom Geleneksel Frikik Turnuvası | Tag Ödüllü | Şampiyon : TUGAY ARSLAN

Cevap: 2. GSCimbom Geleneksel Frikik Turnuvası | Tag Ödüllü

Hazırlık yapmak isteyen Delle alpiye gelsin.:D

6 kez ben 4 kez Yunus yendi.:D Benim bir şutum ağlardan geçti.:o Hakem golü saymadı.:o

Umutu yenmekten bıktım başka kimse yokmu:D

Ispatlasana ıspatlasana:D Ağlardan felan geçmedi top direk ustunden gitti hıh:D Benimde toplar hep 90 dan ya nedir bukadar tekniklik anlamıyorum elanomuyum neyim:D

Ispatlasana ıspatlasana:D Ağlardan felan geçmedi top direk ustunden gitti hıh:D Benimde toplar hep 90 dan ya nedir bukadar tekniklik anlamıyorum elanomuyum neyim:D

Sen de ıspatla.:D Çağlar'ı 2 kez yendim biri hükmen ama olsun sonuçta yendim.:D O da beni 1 kez yendi.:D Evet,başka frikik dersi almak isteyen ? :D

Sen de ıspatla.:D Çağlar'ı 2 kez yendim biri hükmen ama olsun sonuçta yendim.:D O da beni 1 kez yendi.:D Evet,başka frikik dersi almak isteyen ? :D

yok yaaaa :D inanmayın kimseyi yenemiyor :D gelmiş yendim diyor :D :cheeky-smiley-022: Turnuvada görüşmek üzere umarım bizim grupta olursun ama aynı grupta olma sansımız yuksek çünkü sen 4.torbadan ben 1.torbadan geldiğim için:D

yok yaaaa :D inanmayın kimseyi yenemiyor :D gelmiş yendim diyor :D :cheeky-smiley-022: Turnuvada görüşmek üzere umarım bizim grupta olursun ama aynı grupta olma sansımız yuksek çünkü sen 4.torbadan ben 1.torbadan geldiğim için:D

Tamam gel Delle alpiye,print screen ile oynıcaz.:D

Tamam gel Delle alpiye,print screen ile oynıcaz.:D

Gelmem Fake yaparsın sonra hayranlarımı uzersin hıh:D

Turnuvada karşılaşırız ama biraz zor olucak gibi sen ilk kişide elenceğini düşünüyorum..

GSC sana bu turnuvayı kazanmanın 1-250 olarak veriyor.

GSC bana bu turnuvayı kazanmamın 1-12 olarak görüyor.

Turnuvada görüşmek üzere hıh:p

Gelmem Fake yaparsın sonra hayranlarımı uzersin hıh:D

Turnuvada karşılaşırız ama biraz zor olucak gibi sen ilk kişide elenceğini düşünüyorum..

GSC sana bu turnuvayı kazanmanın 1-250 olarak veriyor.

GSC bana bu turnuvayı kazanmamın 1-12 olarak görüyor.

Turnuvada görüşmek üzere hıh:p

Gruplu olacak ne ilk kişisi ? :D Ben tartışmasız favorilerdenim.En az yarı finale çıkarım diye tahmin ediyorum,hedefim şampiyonluk.;)

Gruplu olacak ne ilk kişisi ? :D Ben tartışmasız favorilerdenim.En az yarı finale çıkarım diye tahmin ediyorum,hedefim şampiyonluk.;)

Aynı fenev :D Oda hep öyle çıkıyor ama malasef GSC seni 1-250 olarak görüyor karşı çıkamıyoruz buna:D

Hilesini buldum bunun her vuruş gol oluyo. :D

Geri
Üst Alt