2. GSCimbom HalkVision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Zamanı olacağını bilsem Arda abiyi direkt yazardım. Ama buaralar yoğunum diyordu o yüzden bilemedim ki ne yapayım şimdi.

Sanat müziği kabul değil herhalde sadece halk müziği mi yoksa ne fark eder hepsi aynı mı diyorsunuz?

Mobildeyim sizden bildiğiniz kişilere mention atmanızı isteyeceğim. :)

En azından 16 kişiyi bulalım.

Zamanı olacağını bilsem Arda abiyi direkt yazardım. Ama buaralar yoğunum diyordu o yüzden bilemedim ki ne yapayım şimdi.

Aslan dediğim gibi maalesef bir 10 gün böyle, vaktim olacağını sanmıyorum şarkıları dinlemek için :(

@Muhammed Safa Eker kusura bakma kardeşim senin yaptığın yarışmaya gerçekten katılmak isterdim.

Aslan dediğim gibi maalesef bir 10 gün böyle, vaktim olacağını sanmıyorum şarkıları dinlemek için :(

@Muhammed Safa Eker kusura bakma kardeşim senin yaptığın yarışmaya gerçekten katılmak isterdim.

Canın sağolsun abi. Biz de zaten bunun için önceden yazmadık adını. Çünkü söylemiştin zamanının olmadığını.

İlk mesajda bahsettiğim 1 saat doldu ama 16 kişi olana kadar bekleyeceğim.

Aslında aklımda müthiş bir türkü var, karar veremeyen varsa yazsın bana vereyim eğer beğenirse :)

Asıl merak ve sevgi alanım yabancı şarkılar olsada ara sıra sevdim.türk halk veya sanat müzikleri oliyor.

Güzel bi yarışma olur umarım

Geri
Üst Alt