- 13 Şubat 2009
- 26.827
- 24.088
- 3.048
Muhammed'e puanları atarken demiştim ki "Umarım artık bir şampiyonluk kazanmışımdır ama Neşet Ertaş'lardan birisi götürür kesin". Nitekim ilk 2'yi alacaklar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Metin EREN Büyüksün Baba
Muhammed'e puanları atarken demiştim ki "Umarım artık bir şampiyonluk kazanmışımdır ama Neşet Ertaş'lardan birisi götürür kesin". Nitekim ilk 2'yi alacaklar...
Senin şarkı güzel de yorumlayan biraz sönük kalmış başka şarkıcıyla yarışsan daha yukarda olurdun muhtemelen
Vay sonunda şike yapmışın ,iyi bir yerde bitirecen gibi helal:icon_twisted:
@Selçuk Kaptan kimsin kuşmusun?
Şarkı Mahsuni Şerif'in şarkısı.Sarı Saçlım Mavi Gözlüm'le katılanacağını tahmin ettiğim için oylar bölünmesin diye bu adamla katıldım.Hata yapmışım.
Admin bey vaziyet kötü hani ayar geçecektin her şey kontrol altında demiştin @Serkan Şakrak
bu yarışmada sonuç her zaman belli Neşet Ertaş'la ilk kim katılırsa o şampiyon olur![]()
bu yarışmada sonuç her zaman belli Neşet Ertaş'la ilk kim katılırsa o şampiyon olur![]()
pm den ulaş dedim bana demi,bakalım geç olmadan safayı tehdit edeyim bi güzellik yapıcaz artık sana