2.GSCimbom HAXBALL Ligi Fikstür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 2.GSCimbom HAXBALL Ligi Fikstür

Ben daha konu ilk açıldığında adımı yazın dedim hiç sebepsiz almadınız beni. Yazık yazık bitmiş bu GSC ağlayanı yok. Bu lige şaibe bulaşmıştır.

GSC kendini feshetmeli mi diyorsun yani...? Vay be ne gunlere kaldik...

Kankalar boş yer olursa benide çağırırımsınız ?

Lan şu Umut'tan fikir falan almayın başımızın etini yiyor sonra. :o

Lan şu Umut'tan fikir falan almayın başımızın etini yiyor sonra. :o

Senin gibi bu turnuvadan birşey olmaz kasmayın beyler demek yerine yapıcı olmaya çalıştığımız için KUSURA BAKMA MR. SUPER MOD.

Benim aklıma geldi lan.Sallamasın.Aydın reyisle planladık 8 takımı.

Bildiğin kolpacının tekisin. Bu turnuvanın şu hallere gelmesinin nedeni senin yenilgiyi kabullenemeyip yeni takım oluşturma isteğin zaten. Turnuvanın kurtuluş formülü de yedekli sistem. 6 takımla devam edilseydi daha fazla takımın daha fazla yedeği olacaktı ve turnuva devam edecekti. 8 takım olunca kaotik bir ortam oluştu.

Teşekkürler, saygılar.

Edit: Refik kardeşimize yapılanları unutmadık!!!

Umut gardaşım eyvallah. Yedek listeye yazmışlar beni bir de utanmadan.

Bildiğin kolpacının tekisin. Bu turnuvanın şu hallere gelmesinin nedeni senin yenilgiyi kabullenemeyip yeni takım oluşturma isteğin zaten. Turnuvanın kurtuluş formülü de yedekli sistem. 6 takımla devam edilseydi daha fazla takımın daha fazla yedeği olacaktı ve turnuva devam edecekti. 8 takım olunca kaotik bir ortam oluştu.

Teşekkürler, saygılar.

Edit: Refik kardeşimize yapılanları unutmadık!!!

Lan defol git oğlum.Hayvan gibi tuşlara basıp,her maç 10 tane yiyip, sonrada jb geçilmek için mi oynuyorum.Bu kadar ciddiye almayın anasını satayım.Ne yenilgiye tahammülüm olmayacak.

Bu akşam yapıldı mı hiç maç ?

Bu arada nick belirliyoruz galiba, benimki de Lincoln olsun o zaman. :)

Bizim maçımız bugün beyler.As takımdaki 2 Mert gardaşım hazır olsun.Biri olmazsa yedek listeden bir gardaşımızı 1 maçlığına kiralarız.Maçta 0-0'dan başlasın hadi çok da önemli değil.

Beyler maçların süresini uzatıyorum.Saat 23:00 kadar herkes maçlarını bitirmiş olsun.Maç yapmayan takımlara puan verilmeyecektir.Bilginize:)

7.takım buradaysa maçı yapalım. Biz,8.takım olarak, üçümüzde online olarak bulunmaktayız şu an :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt