#2 Guillermo Burdisso

semih zan balta günter varken tribünden inmesine lüzum yok

Çeptalk

Top kontrolü=0

Teknik= yok

Pozisyon bilgisi= zayıf

Sezgi= bir haber

Sürat= 0

İkili mücadele= zayıf

Müdahele= Her an kart görebilecek düzeyde

Biz Dany'i niye gönderdik. Resmen teknik heyet faciası bir transfer.

Boca'lılar boşuna küfretmiyor adama forumlarında. Gitti diye bir parti vermedikleri kalmış.

.

Tek maç ile mi anladın diyenler olacaktır. Evet, çünkü tek maç ile şampiyonluk kaf dağının arkasına, ikincilikte zora girdi.

Bu herifi nerden bulmuslar daha Titaya omuz koyamiyor

0

go back to arg

Bizde oynayacak adam değil.İnanılmaz kazma ve agır.Dany kalsa daha iyidi.En azından hızıyla yaptıgı hataları kapatıyordu.

Eğer tam kapasitesi buysa, Chelsea maçında kesinlikle oynamamalı. Diarra, Tita'nın güle oynaya geçtiği adamı Hazard, Eto ne yapar bilemiyorum.

Taraftar iyice sasirmis.

Her golde sorumlu ya yabanci stoper oluyor, yada yeni gelen oyuncular. Burdisso iyi oynadi oynamadi o ayri. Ama bu taraftar bildigin ART NIYETLI. Ilk golde Semih ve Ceyhun un yaptigi amatörce hatada bile Burdisso elestiriliyor.

Iste bunu bu taraftar Chedjou icinde yapti. Bosuna demiyorum 80% bi halt bilmiyor bos yere salliyor duruyor.

Olan oldu artık Chedjou,Dany,Burdisso...

Bu üç yabancı stoperi topla bir adam gibi stoper etmez.İyisi mi Koray Günter,Emrecan ile Gökhan Zan'ı kullanıp,boşa kontenjan işgal etmeyelim bari.

Hem tutarsa Emrecan ile Koray gibi 2 tane genç oyuncu da kazanmış oluruz.

Danyle makara geçiyorsunuzda bu adamı dany madara eder. bu laflarımın her türlü arkasındayım. dany chedjoudanda bundanda binlerce kat daha iyi adamdı.

Net Dany daha iyi dany çok iyi olduğu için değil bu adam leş boşuna boca juniorslular sevinmemiş adamın gittiğine

Taraftar iyice sasirmis.

Her golde sorumlu ya yabanci stoper oluyor, yada yeni gelen oyuncular. Burdisso iyi oynadi oynamadi o ayri. Ama bu taraftar bildigin ART NIYETLI. Ilk golde Semih ve Ceyhun un yaptigi amatörce hatada bile Burdisso elestiriliyor.

Iste bunu bu taraftar Chedjou icinde yapti. Bosuna demiyorum 80% bi halt bilmiyor bos yere salliyor duruyor.

Net ağır stoper aynı chedjou gibi hiç bir farkı yok boşa yapılmış bir transfer.

[attachment=7882:almaguer.jpg]

ALMA GUER'in ahını

[attachment=7883:burdisso.jpg]

çıkar BURDISSO BURDISSO

Ekli dosyalar

• almaguer.webp
    almaguer.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 103
  • burdisso.webp
    burdisso.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 110
Taraftar iyice sasirmis.

mancini de bilmiyo o yuzden chedju denen vatandasi kesti yerine stoper aldirdi iki tane

ortaya guzel SIKMISSIN

Taraftar iyice sasirmis.

Kimse de demiyor ki sol stoperde kim oynuyor ?

Semih.

Peki bu adam nerede ?

5 metre ileride.

Burdisso geç yetişti pozisyon hızlı gelişince.Yetiştiğinde hem Tita ceza sahasına grimişti Muslera da kötü gol yedi.

O kadar saydırılmış klasik ezbere eleştiriler yine.Gol yedin stopere saydır...

Geri
Üst Alt