Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.983
- 10.804
- 2.838
semih zan balta günter varken tribünden inmesine lüzum yok
Çeptalk
Çeptalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan ya kayacaksın topa kayacaksın! ya da vücudunu kullanıp topu alacaksın.Dany'nin gözünü seveyim ben.
Taraftar iyice sasirmis.
Her golde sorumlu ya yabanci stoper oluyor, yada yeni gelen oyuncular. Burdisso iyi oynadi oynamadi o ayri. Ama bu taraftar bildigin ART NIYETLI. Ilk golde Semih ve Ceyhun un yaptigi amatörce hatada bile Burdisso elestiriliyor.
Iste bunu bu taraftar Chedjou icinde yapti. Bosuna demiyorum 80% bi halt bilmiyor bos yere salliyor duruyor.
Taraftar iyice sasirmis.
Her golde sorumlu ya yabanci stoper oluyor, yada yeni gelen oyuncular. Burdisso iyi oynadi oynamadi o ayri. Ama bu taraftar bildigin ART NIYETLI. Ilk golde Semih ve Ceyhun un yaptigi amatörce hatada bile Burdisso elestiriliyor.
Iste bunu bu taraftar Chedjou icinde yapti. Bosuna demiyorum 80% bi halt bilmiyor bos yere salliyor duruyor.
Taraftar iyice sasirmis.
mancini de bilmiyo o yuzden chedju denen vatandasi kesti yerine stoper aldirdi iki tane
ortaya guzel SIKMISSIN
Ekli dosyayı görüntüle 11635
ALMA GUER'in ahını
Ekli dosyayı görüntüle 11636
çıkar BURDISSO BURDISSO