Ogulcan Kayalı
Kırmızı Üye
- 9 Ocak 2011
- 1.662
- 0
- 996
Danyi yollayıp bunu alanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Severim ya kendisini, çok iyi bir oyuncuGüzel filmleri vardır, izlemediysen tavsiye ederim. :encouragement:
sürekli pozisyonunu kaybediyor demek![]()
Hakan'ın neresi garanti adam ya o kadar yıl izlemesek yutturucaksın bize.
Şuan garanti oyuncular olmamaları son derece doğal zaten kariyerleri yeni başladı.
Ama iyi oyuncu olma şansları var ve şans verilmeden bir hükme varamayız.
Balta kalası hayvani performans gösterdiğimiz 2 maçta stoper oynadı kalemizde pek pozisyon vermedik.
Hata yapma şansı yoktu o maçlarda yani![]()
Bu maçta da Antalya'ya pozisyon falan vermedik ama 2 tane Burdisso'nun bilgisizliğinden gol yedik.Hakan rahat maçlarda oynadı ama en azından adamın tekniğinin iyi olduğunu biliyoruz ki bizim en büyük eksikliğimiz de buydu zaten.Mancini top tekniği iyi olan bir stoper tranfer edilmesini istedi hep.Bu noktada Hakan topu defanstan iyi sokup Melo-Selçuk'un yükü hafifliyor.Bir de bunlara Ceyhun'un defansif oynaması eklenince Melo'da bu patlama oldu.
Burdisso'nun hatası mı? :happy:
Yok benim hatam.Ben hayatımda ilk goldeki yaptığı savunmayı kimsede görmedim.Herif bugda kalmış gibi adamın arkasından ayak sokmaya çalışıyor.Tamam ilk pozisyonda kaçırdın arkana olabilir ama o ne kadar saçma sapan bi defans yapma şekli?
Yok benim hatam.Ben hayatımda ilk goldeki yaptığı savunmayı kimsede görmedim.Herif bugda kalmış gibi adamın arkasından ayak sokmaya çalışıyor.Tamam ilk pozisyonda kaçırdın arkana olabilir ama o ne kadar saçma sapan bi defans yapma şekli?
Güzel mi?![]()
Bu maçta da Antalya'ya pozisyon falan vermedik ama 2 tane Burdisso'nun bilgisizliğinden gol yedik.Hakan rahat maçlarda oynadı ama en azından adamın tekniğinin iyi olduğunu biliyoruz ki bizim en büyük eksikliğimiz de buydu zaten.Mancini top tekniği iyi olan bir stoper tranfer edilmesini istedi hep.Bu noktada Hakan topu defanstan iyi sokup Melo-Selçuk'un yükü hafifliyor.Bir de bunlara Ceyhun'un defansif oynaması eklenince Melo'da bu patlama oldu.
O şekilde defans yapmak zorunda kaldı. Öyle defans yapmadı. Ben Burdisso'yu beğendiğimden filan değil, ama golde Semih'i ve Ceyhun'u izlersen anlarsın dediğimi.
Sacmalama be. Ilk golde hatasi yok. Semih ve Ceyhun sacmaladi. Ceyhun adam kovalarken Semih in cikmasi nedir hangi kafayla cikti anlamak mümkün degil. Burdisso orda adami indirse penalti ve kirmizi kart olacak.
Onların da hatası var ama hiç bir stoper bu şekilde savunma yapmaz.Açıyı kapatmaya çalışır topa kaymaya çalışır bir şey yapar ama topla kaleci arasına girer.Burdisso arkadan bacak sokmaya çalışıyor.Hatta yanılmıyorsam benzer pozisyon Semih ile Antalya'lı birisiyle daha oldu.Muslerayla karşı karşıya kalmıştı kayarak açısını kapattı
mancini bunu daha önceden tanimadigina göre Emre Utkucanin transferi galiba...ranocc ve astori olmayinca
Ağır olmasına lafım yok zaten. Ama orada hatayı Burdisso'ya yıkamazsın diyorum. Burdisso hatalıysa Muslera da hatalı..