#2 Guillermo Burdisso

Hakan'ın neresi garanti adam ya o kadar yıl izlemesek yutturucaksın bize.

Şuan garanti oyuncular olmamaları son derece doğal zaten kariyerleri yeni başladı.

Ama iyi oyuncu olma şansları var ve şans verilmeden bir hükme varamayız.

Balta kalası hayvani performans gösterdiğimiz 2 maçta stoper oynadı kalemizde pek pozisyon vermedik.

Hata yapma şansı yoktu o maçlarda yani :)

Bu maçta da Antalya'ya pozisyon falan vermedik ama 2 tane Burdisso'nun bilgisizliğinden gol yedik.Hakan rahat maçlarda oynadı ama en azından adamın tekniğinin iyi olduğunu biliyoruz ki bizim en büyük eksikliğimiz de buydu zaten.Mancini top tekniği iyi olan bir stoper tranfer edilmesini istedi hep.Bu noktada Hakan topu defanstan iyi sokup Melo-Selçuk'un yükü hafifliyor.Bir de bunlara Ceyhun'un defansif oynaması eklenince Melo'da bu patlama oldu.

Bu maçta da Antalya'ya pozisyon falan vermedik ama 2 tane Burdisso'nun bilgisizliğinden gol yedik.Hakan rahat maçlarda oynadı ama en azından adamın tekniğinin iyi olduğunu biliyoruz ki bizim en büyük eksikliğimiz de buydu zaten.Mancini top tekniği iyi olan bir stoper tranfer edilmesini istedi hep.Bu noktada Hakan topu defanstan iyi sokup Melo-Selçuk'un yükü hafifliyor.Bir de bunlara Ceyhun'un defansif oynaması eklenince Melo'da bu patlama oldu.

Burdisso'nun hatası mı? :happy:

Burdisso'nun hatası mı? :happy:

Yok benim hatam.Ben hayatımda ilk goldeki yaptığı savunmayı kimsede görmedim.Herif bugda kalmış gibi adamın arkasından ayak sokmaya çalışıyor.Tamam ilk pozisyonda kaçırdın arkana olabilir ama o ne kadar saçma sapan bi defans yapma şekli?

orta halli bir kesici.

topla münasebeti çok vasat gibi bir izlenim yarattı.

saçma sapan uzun toplar attı, hiçbiri yerine gitmedi.

Yok benim hatam.Ben hayatımda ilk goldeki yaptığı savunmayı kimsede görmedim.Herif bugda kalmış gibi adamın arkasından ayak sokmaya çalışıyor.Tamam ilk pozisyonda kaçırdın arkana olabilir ama o ne kadar saçma sapan bi defans yapma şekli?

Sacmalama be. Ilk golde hatasi yok. Semih ve Ceyhun sacmaladi. Ceyhun adam kovalarken Semih in cikmasi nedir hangi kafayla cikti anlamak mümkün degil. Burdisso orda adami indirse penalti ve kirmizi kart olacak.

O şekilde defans yapmak zorunda kaldı. Öyle defans yapmadı. Ben Burdisso'yu beğendiğimden filan değil, ama golde Semih'i ve Ceyhun'u izlersen anlarsın dediğimi.

Burdisso güven vermedi doğrudur ama ilk golde ki pozisyonun oluşması Semih'in hatası.

Golde aslan payı Semih'in malesef.

O şekilde defans yapmak zorunda kaldı. Öyle defans yapmadı. Ben Burdisso'yu beğendiğimden filan değil, ama golde Semih'i ve Ceyhun'u izlersen anlarsın dediğimi.

Sacmalama be. Ilk golde hatasi yok. Semih ve Ceyhun sacmaladi. Ceyhun adam kovalarken Semih in cikmasi nedir hangi kafayla cikti anlamak mümkün degil. Burdisso orda adami indirse penalti ve kirmizi kart olacak.

Onların da hatası var ama hiç bir stoper bu şekilde savunma yapmaz.Açıyı kapatmaya çalışır topa kaymaya çalışır bir şey yapar ama topla kaleci arasına girer.Burdisso arkadan bacak sokmaya çalışıyor.Hatta yanılmıyorsam benzer pozisyon Semih ile Antalya'lı birisiyle daha oldu.Muslerayla karşı karşıya kalmıştı kayarak açısını kapattı

bunu almamiz sampiyonlugu götürebilir.

orda klas bi stoper hayatta golü yedirtmez !

adam köseye dogru zorlar.

Onların da hatası var ama hiç bir stoper bu şekilde savunma yapmaz.Açıyı kapatmaya çalışır topa kaymaya çalışır bir şey yapar ama topla kaleci arasına girer.Burdisso arkadan bacak sokmaya çalışıyor.Hatta yanılmıyorsam benzer pozisyon Semih ile Antalya'lı birisiyle daha oldu.Muslerayla karşı karşıya kalmıştı kayarak açısını kapattı

Ağır olmasına lafım yok zaten. Ama orada hatayı Burdisso'ya yıkamazsın diyorum. Burdisso hatalıysa Muslera da hatalı..

1.golde Burdisso gerekeni yaptı. Üst düzey bir adam olsa yatar alırdı topu, Burdisso belki kendine güvenemedi belki yetenekleri onu sınırladı bilinmez gerektiği gibi davrandı. Muslera karşı karşıya yedi ona da diyecek fazla birşey yok ama Semih feci saçmaladı o pozisyonda...

mancini bunu daha önceden tanimadigina göre Emre Utkucanin transferi galiba...ranocc ve astori olmayinca

Ağır olmasına lafım yok zaten. Ama orada hatayı Burdisso'ya yıkamazsın diyorum. Burdisso hatalıysa Muslera da hatalı..

2de hatali klas bi kaleci bu golü yedirtmez.

herkes muslera ouvvv at gözlükle bakiyorlar.

halbuki okadar hatali gol sayisi vark bu sezon.

say say bitmez.

sen astori yada ranocchiayi alma ondan sonra burdisso gibi adamin sayesinde sampiyonluk gitsin.

ne güzel hesap bunlar.

Geri
Üst Alt