#2 Guillermo Burdisso

İlk izlenim iyiye yakın

İlk hamleli oyuncu,

Sert futbol yapısı var

İlk topları kullanmada çok iyi değil

Birde Canlı izleyelim o zaman yorumları ekleriz...

değerlendirecek maç olmasa da potansiyelinin yüksek olmadığını düşünüyorum

son ıkı oyunda da buna yakındı

113861d1290116135-guillermo-burdisso-rosario-central-guillermo-burdisso-profile_-attributes-.png

Bence gerçeğe yakın gibi. Heading 18 olabilirdi.

oyun kuramiyor, pekde hizli deyil ama pozisyon almasini cok iyi biliyor bütün ataklari kesdisert ve kafa toplari cok iyi

topu kaybetse bile tekrar kazanmak için mücadele eden çok güçlü bir futbolcu katkı sağlar

Chedjoudan daha iyi, tatışmasız hemde. Buda burdissonun çok iyi olmasından değil chedjounun ne kadar kötü olduğudur maalesef. Chedjou kupa macları hariç forma göremez gidaha diye tahmin ediyorum.

İlk defa izledim. Stoperler hakkında bir kanıya varmak için uzun süreli maçlarını göz önünde bulundurmak lazım. İlk maç için dengeli gördüm.

Bence gerçeğe yakın gibi. Heading 18 olabilirdi.

2011'in oyunundan alıntı sanırım bir yerlerde son oyundaki halini görmüştüm baya umut vericiydi.

ancak kafamı karıştıran nette dolaşan boca taratar yorumları.

neye göre öyle konusuyorlar, neden okadar nefret ediyorlar yoksa tüm muhabbetler internet geyiğimi anlam veremedim bi türlü

Geçen yıl FM13 de her kariyerimde ilk transfer ettiğim oyuncuydu. Şu an onu Galatasaray formasıyla görünce, oyunu oynadığım zaman gözümde canlandırdığım manzarayı görüyorum ve bir tuhaf geliyor bana. :)

Begendim.Sert ve güçlü bir stoper.Yer tutması çok iyi.Fakat tek handikapı pasları.Bence defanstan uzun topla çıkmamalı.Tekniği zayıf oldugu ıcın kısa topla cıkması lazım.

Ben çok beğendim. Kemik gibi valla. Topa sert giriyor. Hayirli olsun. Ayrıca kadromuzun geniş olması çok iyi.

Sert bi savunmacı bulmuşuz.Chelsea maçında nedir ne değildir öğreniriz.

Nazar değmesin kötü bir futbolcu. (!)

Tokat'a karşi iyi oynadi.

Semih'le bir kaç lig maç oynasa güzel olur.

Geri
Üst Alt