#2 Guillermo Burdisso

Burdisso ayarında bir sürü yerli stoper varken neden yabancı kontenjanını stopere harcarız anlamıyorum.

BURDİSSO: Saha içinde ve dışında, Takım arkadaşlarım bana inanılmaz yardımcı oluyorlar. İlk derbim olduğu için çok heyecanlıyım.

Böyle bir Aciklama yapmis GSTV'de. BJK'e karsi büyük ihtimalle oynaycak yani. :confused:

derbide oynarsa vurduğu tüm dan dun toplar selefi nounkeu tarafından süpürülecektir, oynayacağını sanmıyorum

Çeptalk

2.Cris vakası gelince demiştim ve oldu.Son güne sarkıyorsa almayacan.Hepsini geçtim ŞL kadrosuna yazıldı Veysel yazılabilrdi.Ancak Chelsea maçında son 15 dakika girip şişirilen toplara vurup en azından bi işe yarayabilir.

2.Cris vakası gelince demiştim ve oldu.Son güne sarkıyorsa almayacan.Hepsini geçtim ŞL kadrosuna yazıldı Veysel yazılabilrdi.Ancak Chelsea maçında son 15 dakika girip şişirilen toplara vurup en azından bi işe yarayabilir.

Son gün yapılan transfer bu kadar olur.Gerçi Mancini Hakan'ın stoperde bu kadar iyi oynayacağını hiç öngörmemiştir.

Cris değil bu adam o kadar da değil. 250.000 kiralama 300.000 maaş.Ligimize uygun sert ve uzun stoper lazım olur şurada bulunsun.

almasaydık puan farkı 2 idi salih ile birlikte 2 leş transfer malesef ama bunlar olacak artık yapacak birşey yok

Bu adam Bocada bile yedekti.Bu transfer ya tutarsa tarzı acele transferiydi.Koray,Semih,Chedjou,Gökhan,Hakan ve Ceyhun yeterde artardı.

Birincisi Gökhan'a asla güvenemezsin adamın ne zaman sakatlanıp ne zaman döneceği asla belli değil.

İkincisi Ceyhun stoperde asla olmaz stoper için bile ağır kalan bir adam.

Üçüncüsü Hakan'ın stopere geçip bu kadar iyi oynayacağını kimse bilemezdi.

Dördüncüsü de Koray daha yeni geldi 3.ligden bu adama aniden güvenemezsin.

Şecu'da istenilen özellikler gerçekleşmiyor.Sert değil ve kısa hava toplarında zaaf yaşıyoruz.

En önemlisi de hoca 3-5-2 ile devam etmeyi düşünüyordu sanırım o yüzden bu transfer daha da mantıklı geliyor.

Dediğim gibi çok ucuz bir adam şurada bulunsun lazım olur belki...

Tita'nın yanından yürüyerek geçtiği el arabası.O maçtan sonra yabancı hayranı renktaşlarımız(farketmiyo bunlara iyi veya kötü oynaması)suçu Semih'e hatta forvetteki Burak'a bulmuşlar ve bu tank ofsayt yaptıracam diye acemice ileri çıkarken adamı arkasına kaçırmasıyla Antalya'nın beraberliği yakalamasına sebep olmuştur.

Eğer bu gün sahada kendisini görürsem fena şekilde krizlere gireceğimden eminim.

Tita'nın yanından yürüyerek geçtiği el arabası.O maçtan sonra yabancı hayranı renktaşlarımız(farketmiyo bunlara iyi veya kötü oynaması)suçu Semih'e hatta forvetteki Burak'a bulmuşlar ve bu tank ofsayt yaptıracam diye acemice ileri çıkarken adamı arkasına kaçırmasıyla Antalya'nın beraberliği yakalamasına sebep olmuştur.

Eğer bu gün sahada kendisini görürsem fena şekilde krizlere gireceğimden eminim.

Burdisso götürülmedi zaten rahat ol. Ayaklari cok kötü ayrica, daha 25 yasinda olan adamin bukadar kötü olmasi normal degil bence. Italya'dan kovulmus ve Arjantin'de bile yedek oyuncu konumuna bosuna gelmemis bu eleman. Tac cizgisinin orada 500 kez ileride dan dun diye vurdu topu Antalya macinda, hic atak yapamadik su stoper yüzünden.

Geri
Üst Alt