#2 Guillermo Burdisso

Antalya maçında 3 puanımızı mundar eden, sezon sonu gönderilecek futbolcumuz. Buraya daha fazla yorum gereksiz olur.

Devre arası yabancı stopere gerek olmadığını söylemiştim.Zaten Koray'ı aldık,Balta ve Ceyhun vardı,altyapıdan Emre Can çıktı.En kötü bunlar oynardı.Neyse çok para vermedik ve kiralık en azından.

Bas bas bagirdik Ranocchia diye gidip kimi aldilar . . .

Ranoccia denen arkadas dun yine yoktu kadroda

Gece roma inter maçını seyrettim

Guarinde rezildi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer Mancini bi daha kadroda düşünmüyorsa şimdiden geri göndersinler. Boşuna yemek falan tüketmesin.

Terim aldırmış olsa teknik direktörlüğüne demediklerini bırakmazlar ama Manciniye kimse ses çıkarmıyor nedense ?

Biz 200 bine oyuncu satıyorduk gidip o parayı buna verdik, Allah'tan kiralık oyuncu.

Son 10 yılda ki en saçma transferimiz.

Keşke biraz daha fazla oynasaydı. O zaman kendimde eleştirme hakkı hissederdim. Ama malesef bizim 2 maçta futbolcu değil damgası vurma hastalığımız yüzünden yarım sezonda olsa faydalanamayacağız kendisinden.

ranochia falan hikaye bize kariyerli ve takımı en geriden yönetebilecek güven verecek taş gibi stoper lazım burdisso kiralık alınması hiç mühim değil.Gidip ranocjhia vs bayılacaktık milyonları yine..

Geri
Üst Alt