#2 Guillermo Burdisso

Bence Nestayi futbola geri dondurelim

bu mallardan daha iyi oynar..

cris kadar ağır olmayan , ayağına gelen topu kösmeyen , duran toplarda defansı organize edebilen ve kademe anlayışı olan herhangi bir stoper bize yeter de artar bile.

bu elemani kim buldu da aldi la adam güzel bi tatil yapip gidecek

İyi bir intiba bırakmadı ama sanki biraz erken gömdük bu arkadaşı. Yabancı sınırı da malum, bu saatten sonra zor kadroya girmesi.

180 derece dönmüş yorumlar güzel enstantane çıkar burdan :)

tamam cok para verilmedi allahtan, ama benim anlamadim yabanci siniri olan bir ülkede takima giremiyecegi belli olan bir adam neden transfer edilir? tipik bir son dakika transfer oldu , italyan stoperlerin pesinde kostuk günlerce olmayincada sapkadan burdisso cikti sirf transfer olsun diye yapilmis bir transfer

Bu adamı almak hayatımda gördüğüm en büyük skandallardan biri. Dany'den bile kötü adam bulmayı beceren yönetime helal olsun!

dün gece savunmada iyi işler çıkardı bence Etoo ile başa baş mücadele etti tebrikler.........

Devre arasında yapılan tercihler, skandaldır. Mancini gibi birisi nasıl böyle hatalar yapar, anlamıyorum. Umarım kime güvenip, güvenmeyeceğini anlamıştır ve transfer konusunda daha dikkatli olur.

Astori veya ranocchia'yi beklerken sapkadan bu cikti.

Yabanci sinirlamasi oldugu icin maclara cikip takima da alisamadi zaten mecburen chedjou'ya kaldik.

Astori veya ranocchia'yi beklerken sapkadan bu cikti.

Yabanci sinirlamasi oldugu icin maclara cikip takima da alisamadi zaten mecburen chedjou'ya kaldik.

Bunu niye aldiysak? Gereksizdi. Koray Gunter oynasin en azindan ileriki yillar icin iyi bir stoper olma sansi var..

bu transfer neden yapıldı gerçekten çok yanlış işler yapmışız telles dışında oynattığımız yeni transfer yok oynatmayacaksak neden aldık amrabat dany fiyaskolarından ders almadık mı hala?

elmander den ne istediniz? dalga geçer gibi trübünde oturturmak için adam aldılar

Geri
Üst Alt