#2 Guillermo Burdisso

Ne alaka? Dede veya Doria alinsa, gelmesinler mi? Boyle duz mantik nedir? Genelleme yapip yanlis yapiyorsun..

Olabilir ama hiç kimse Afrika ve G.Amerika'lı stoperleri pek beğenmez.Çünkü bu mevkide disiplin şart ve genelde bu 2 kıtanın insanları disiplinsizdir.(Hepsi değil ancak %90'ı diyebiliriz.)

Şaka mı yapıyorsunuz bu adamı Cris ile mukayese ederek? Cris zamanında Brezilya milli takımında oynamış, Lyon'da efsane olmuş, yıllarca Fransa liginin en iyi stoperlerinden biriydi. Burdisso kim Allah aşkına? Cris sadece çok yaşlıydı bize geldiğinde. 30 yaşında falan gelse çok rahat efsaneler arasına girerdi.

Şaka mı yapıyorsunuz bu adamı Cris ile mukayese ederek? Cris zamanında Brezilya milli takımında oynamış, Lyon'da efsane olmuş, yıllarca Fransa liginin en iyi stoperlerinden biriydi. Burdisso kim Allah aşkına? Cris sadece çok yaşlıydı bize geldiğinde. 30 yaşında falan gelse çok rahat efsaneler arasına girerdi.

Haklısın kardeş Cris ile Burdisso karşılaştırılamaz

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Olabilir ama hiç kimse Afrika ve G.Amerika'lı stoperleri pek beğenmez.Çünkü bu mevkide disiplin şart ve genelde bu 2 kıtanın insanları disiplinsizdir.(Hepsi değil ancak %90'ı diyebiliriz.)

90% bile diyemeyiz, cogu takimda Guney Amerikali defans oyuncusu mevcuttur, Barca, Real, Chelsea, Bayern. Hic birinde problemleri yok. Yani isteyince problem olmuyor demek.

Ben sana soylim bu dusunce neden bizim Turk taraftarinda mevcut: cunku biz Guney Amerikali oyunculari yonetemedigimiz icin, onlari kontrol altina alamadigimiz icin, bize problemli geliyor. Sen hic Almanya da gordun mu Brezilyali, Arjantinli oyuncularin problem yarattigini?> Oyle birsey olsa adamlar aniden cezayi kesiyor, adamlari adapte etmesini biliyorlar.

Kisaca katilmiyorum dediklerine, dogrusunu bulup dogru yonetmek lazim. Bak Alex Telles e, problemli birisine mi benziyor?

Bende stoperim lan, beni alasaydiniz keske.Hem yerliyim. Galataray askim icin, arma icin, takim icin savasirdim her mac :sad007:

bu herif boca juniors'ta as adamdi init? arjantin fudbolu yandan yemis diyebilirmiyiz o hal ,EVED

Klubün borcu niye 300 milyon dolarların altına bir türlü inemiyor,farkındasınız değilmi? saçılan paralara....

geldiginde Ranocchia alınmadı bu kütük alındı diye burda başkana salladım diye ceza yedim. yine haklı çıktım,yine haklı çıktım.

takımda stoper yok semih dısında ne bırakacagım ya.

Galatasaray Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, Brezilyalı futbolcu Burdisso’nun takımdan ayrılıp, sezon sonunu beklemeden ülkesine gittiği iddialarına sert tepki gösterdi.

Radyospor'un sorularını yanıtlayan Ergün, “Burdisso’nun ülkesine dönmesi söz konusu değil. Bu iddialar, Türkiye’de gazeteciliğin nasıl yapıldığı hakkında bize çok acı bir gerçeği gösteriyor. Cuma sabahı ülkesine gittiği söylenen Burdisso, aynı gün saat 14.30’da antrenmandaydı. Ertesi gün Konya maçının kadrosunda olmayanların yaptığı antrenmana çıktı. Bu akşam yapılacak antrenmana çıkacak. Burdisso, İstanbul’da ve hiçbir yere gitmedi. Bu tür haberleri yapanlara şaşırıyorum. Bu tür haberleri ciddiye alıp, yorum yapanların nasıl olup da hâlâ ciddiye alındığına daha çok şaşırıyorum. Bunlar Türkiye’deki gazetecilik açısından çok kötü örnekler” dedi.

:asd:

yeni ülke, yeni kültür.daha takıma alışamadı, zamana ihtiyacı var :Trollface:

Galatasaray Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, Brezilyalı futbolcu Burdisso’nun takımdan ayrılıp, sezon sonunu beklemeden ülkesine gittiği iddialarına sert tepki gösterdi.

Radyospor'un sorularını yanıtlayan Ergün, “Burdisso’nun ülkesine dönmesi söz konusu değil. Bu iddialar, Türkiye’de gazeteciliğin nasıl yapıldığı hakkında bize çok acı bir gerçeği gösteriyor. Cuma sabahı ülkesine gittiği söylenen Burdisso, aynı gün saat 14.30’da antrenmandaydı. Ertesi gün Konya maçının kadrosunda olmayanların yaptığı antrenmana çıktı. Bu akşam yapılacak antrenmana çıkacak. Burdisso, İstanbul’da ve hiçbir yere gitmedi. Bu tür haberleri yapanlara şaşırıyorum. Bu tür haberleri ciddiye alıp, yorum yapanların nasıl olup da hâlâ ciddiye alındığına daha çok şaşırıyorum. Bunlar Türkiye’deki gazetecilik açısından çok kötü örnekler” dedi.

:asd:

Bonservisini de alır bunlar.

epl den aşşağı defans kesmiyor bizi. ujfalusi gibi adamlar lazım.

keşke heitinga gelseydi

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1601491_716884205036944_1852867196_n.jpg

Heitingaya burun kıvıran Mancini,Ranocchiaya para veripde alamayanlar alsın basına çalsın bunu.

Geri
Üst Alt