#2 Guillermo Burdisso

Ya tutarsa diye bile alınmaz.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Hafta sonu oynatmayı düşünüyormuş Mancini. Eyvah ki ne eyvah.

Hafta sonu oynatmayı düşünüyormuş Mancini. Eyvah ki ne eyvah.

Umarım o hataya düşmez Sivas çok hızlı top oynayan takım defans darmadağın olur.Koray oynasın veya Zan oynasın hatta altyapıdan biri oynasın ama Burdisso asla ancak onu 90dk kapanmamız gereken maçta kafa topları için kullanırız yoksa asla

Chedjou sakatsa kesin oynar bu hafta, Balta da yok cunku.

Koray'ı oynatsın yav ne Burdisso'su?

984027_720499798008718_6159532422552924110_n.jpg

Koray Günter dururken bu adama forma verirse Mancini takimi genclestirmekten falan bahsetmesin. Tam bir facia bu adam..

Yabancı sınırlamasının bizi felç ettiği bir ortamda yapılan saçma sapan bir transfer. Bu transferin mantıgını anlamak cok güc. Aklıma gelen tek ihtimal, bu adamın üzerinden birileri ceplerini doldurdu. Becali'nin bize kastıgı topcular gibi.

mancini aldirdiysa neden oynatmiyor? eger bukadar yetersiz görüyorsa ne diye istemis bu adami? transfer listenin en sonunda dahi olsa. cok yanlis transferler yaptik devre arasinda

Manciniye sorcagin sorulari niye bana soruon renktas :) onuda oynatsa suan kovulmustu zaten.Sen inaniyomusun bi hocanin bana stoper alinda nolursa olsun diyecegine

Bi ara meksika'dan bir stoler getirmistik

Ismini hatirlayamadim simdi

Onun kopyasi gibi bu da

Şu adamın yerine beni alsalar daha faydalı olurdum lan, aylık 50.000 euro maaş yeterdi

Geri
Üst Alt