2 günde ne değişti, mekan mı oynatıyor acaba?

Cevap: 2 günde ne değişti, mekan mı oynatıyor acaba?

Kupa maçında kötü oynamadık zaten. Kalemize %100'lük 3 pozisyon geldi, 3'ü de gol oldu. Kalecinin de gollerde çok fazla yapabileceği birşey yoktu.

Peki size bir soru daha sorayım. Sizce Hagi bu kadroyu bozar mı? 2 maç sonra Ayhan geri dönüyor. Arda ve Pino da geri dönecek. Takım sahaya bu şekilde çıkmalı mı yoksa dönen oyuncularla birlikte değişikliğe gidilmeli mi?

Perşembe günkü maç için hem fikiriz, soruna cevap vereyim ben olsaydım Pino'yu gizli silah olarak kulanırdım mesela bugünkü maçta karşı takım yoruldu bizimkilerde yoruldu, Pino'yu bu süre içinde oyuna sokarsan karşım takım defansının altını üstüne getirir en az 1-2 gol getirebilir, Arda şuan yaptığımız hızlı pas trafiğini yavaşlatabilir, ama talimatlar verildiğind oda uyacaktır denemekte fayda var baktın yavaşlatıyo, egoları yine futbolunun önüne geçiyor ozaman doğru yedek klubesine derim. Hagi'nin bu Mustafa değişikliği ve ortasahanın düşüşünden sonra böyle bir değişilik yapacğaını sanmıyorum artık yavaş yavaş 11'ni oluşturduğunu sanıyorum... Hagi gelmşi geçmiş en büyük 20 oyuncundan biri zekası üst seviyede, böyle bir adamın artık Ayhanı, Barışı ve Mustafayı düşüneceğini sanmıyorum lakin biz görüyoruz oda görüyordu elinde artık alternatifde var, fakat BAM hala oynuyorsa derimki bunların feci torpili var

Peki size bir soru daha sorayım. Sizce Hagi bu kadroyu bozar mı? 2 maç sonra Ayhan geri dönüyor. Arda ve Pino da geri dönecek. Takım sahaya bu şekilde çıkmalı mı yoksa dönen oyuncularla birlikte değişikliğe gidilmeli mi?

Eger haftaya antep macini kazandirsak, ortada Neili oynatmaktan vaz gecmez asla bence. ayhani oynatir, oynatmaz bilmiyorum, ama defansta cikarken, stoperlerden, beklerden topu alip, oyuna sokacak adam - antepe karsi kazanirsak - Neil olur bence,

değişenler

-antep maçında ilk yarı 10 kişi oynamıştık

maalesef yekta ayağına top gelmeden devreyi tamamlamıştı

ama bugün onun yerinde mükemmel bir sabri vardı

sol iç culio sağ iç sabri olayı cuk oturdu bence

-nedense kimse kimsenin mevkisini bilmiyo gibiydi

şimdi öğrenmişler

-antep gayet iyi bi takımdı eskişehir değildi

bence artık ideal kadronun iskeleti şudur sakatlık olmazsa

X

Serkan----X-----Servet----Çağlar

X

Sabri----Culio

X----------------------X

Baros​

Hocam yanlis anlamayin mekan oynatiyor, ama Mustafa Sarpi mekan kurtarmiyor. Tekrar deneyiniz

ayhan mustafa ve barış varken takım yanlara oynuyordu iki maçtır ileriye oynuyoruz ve goller atıyoruz bu değişti

bugün bir fenerli yorumcu "mustafa, ayhan, barisin olmamasi Galatasaray icin bir avantajdi bence" dedi, cok hosuma gitti ))

hasan sasta gülümsedi ))))

mustafa sarpın oyuna girmek için üstünü değiştiğini görünce korku filmi izlerken gibi irkildim

Stad oynatıyor beyler...

arkadaşlar ben bugün yola çıkıyorum m.sarp, ayhan ve barış ın topuklarına ve diz kapaklarına sıkmaya gidiyorum bölece 25 milyon Galatasaraylının hayır duasını alarak cennette yerimi garantilicem :D

Mekanda bir sey var galiba.

Antep ile oynanilan kupa macinda hem biz kotuyduk, hem Antep cok baskili oynadi.

Pas yaptırmıyordu bize.

Dun aksam oynanilan macta hem pas trafigi boldu. Hemde şut..

Pas artı şut, eşittir gol .. :)

BAM olmayınca daha gollü maçlar izlemeye başladık :)

Kendi sahamızda 9'da 9 yaparız.

Galatasaray’da dün yokluğu aranmayan eksikler vardı... Ayhan Akman cezası, Barış Özbek sakatlığı nedeniyle kadroda yoktu. Mustafa Sarp ise yedek kulübesinde maça başladı. Ancak bu üç oyuncunun eksikliği Sarı-Kırmızılı taraftarları hiç rahatsız etmedi, çünkü onlar da bu isimleri takımda görmek istemiyorlardı. Sanal ortamda “Ayhan için tahkime başvuralım, üç maçlık cezası 10 maça çıksın. Biz de rahat edelim” şeklinde esprili mesajlar bile veriliyordu. Teknik direktör Gheorghe Hagi ise orta saha üçlüsünü alışılmışın çok dışında Sabri-Neill-Culio’dan kurdu. Özellikle savunmanın ortasında ve sağında görev alabilen Avustralyalı yıldız, ön libero mevkiindeki başarılı performansıyla alkış aldı.

Sarp girdi, goller geldi!

Sabri ile Culio da görevlerini eksiksiz olarak yerine getirdiler. Kenarda oturan Mustafa Sarp, 70. dakikada Lucas Neill’in yerine oyuna girdi. Bu sırada 3-0 olan skorun, bu değişikliğin ardından 3-2’ye gelmesi ise dikkat çeken bir unsurdu.

sorunun tek doğru cevabı :asd:

Bir oyuncunun faydalı olmaması ayrı bu adamın zararıda var... yemin ediyorum 10 kişi oynasak daha iyi maç çıkarırızz...

inşallah derbiye kadar aynı tempoyla gideriz...

-zapata,sarp,ayhan

bursa,beşiktaş,gençler,ankaragücü,manisa 5 te 0.

herkes biliyorki bu maçlar arenada olsa min 10 puan toplardık

o zamanda yarışın içinde olurduk

bu demek oluyorki mekan oynatıyor...acı gerçek

Geri
Üst Alt