2. Hafta Akhisar Maçı | Oyuncu Değerlendirme ve Puan Verme Başlığı

Muslera: 9
Sabri: 6
Chedjou: 5
Hakan: 6
Carole: 6
Tolga: 7
Selçuk: 5
Bruma: 9
Sneijder: 6
Yasin: 7
Eren: 8
Josue: 7

Muslera 9
Sabri 6
Chedjou 5
Hakan 5
Carole 7
Tolga 8
Xelcuk 6
Yasin 7
Sneijder 7
Bruma 8
Eren 8

Josue 7 (pas oyununda basarili)
Sinan ?

Oyundan genel anlamda memnun kaldim. Acikcasi Eren ciktiginda korkmadim degil. Yedek santrforumuz yoktu zira. Ama Bruma'nin hizli cikislari bize ilac gibi geldi. Hizli oynamamiz da cabasi. Orta sahamizin teknigi iyi seviyede. En buyuk artimiz.

Son düzenleme:
Muslera: 7
Sabri: 7
Chedjou: 6
Selçuk: 4
Bruma: 7
Sneijder: 8
Yasin: 6
Eren: 7
Josue: 6

Tek tek puan vermeyeceğim sadece birşey diyeceğim. Selçuk'a 2 puandan fazlasını vermek takım arkadaşlarına karşı yapılmış bir hakaret olur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Muslera: 10
Sabri: 1
Chedjou: 7
Hakan: 4
Carole: 9
Tolga: 9
Selçuk -
Bruma: 8
Yasin: 5
Eren: 9

Sabri: 4
Hakan: 5
Carole: 8
Tolga: 8
Xavi: 0
Bruma: 7
Sneijder: 7

Muslera: 8

Chedjou:5

Hakan:5

Carole:8

Tolga:9

Selcuk:5

Bruma:7

Sneijder:7

Yasin:7

Eren:7

Josue:6

Muslera: 7
Chedjou: 5
Hakan: 5
Xavi: 0
Bruma: 6
Josue: 5

Muslera 7
Sabri 5
Chedjou 4
Hakan 5
Carole 6
Tolga 8
Selçuk 1
Sneijder 6
Yasin 5
Bruma 6
Eren 7

Carole: 7
Selçuk 5
Yasin: 5

Muslera: 8
Sabri: 3
Chedjou: 2
Hakan: 2
Carole: 7
Tolga: 8
Selçuk: ?
Yasin: 4
Eren: 7

Muslera : süperdi

Sabri : vasattı. Ne Bruma ile ne Yasin'le uyumlu olarak yaptığı organizasyonu olmadı. Gel Cavanda gel

Chedjou ve Hakan: rezaletti ikisi de. Ya hiç pozisyon yokken bile korkar mı insan? Top bunların ayağındaysa korkuyorum valla.

Carole: Benim nazarımda yeni Evra. Top tekniği, zekası, temposu çok kaliteli. Emre Utkucana müsaade etsinler her sene bir tane böyle genç ve potansiyelli Adam bulsun getirsin.

Selçuk: Takım savunmasına hiç katkısı olmadığı gibi artık top kullanma yönünden de sıradanlaştı. Bunda defans arkası koşu yapmayan hücum anlayışımızın da rolü var elbette ama kesinlikle eski Selçuk değil artık.

Tolga: Ben bu maç beğendim ancak hala top tekniğinin çok iyi olmadığı kanaatindeyim.

Sneijder: Çok istekli falan görünse de son hareketlerde çok güçsüz ve dengesiz göründü. İki pozisyon var Eren'e atsa %100 gol olacak saçma sapan şutlar çekti.

Bruma: Bu Adamdan faydalanmak için uzun diyagonel topları atabilecek orta sahaya ihtiyaç var. Tolga bu açıdan çok kötü, Selçuk da kullanmıyor bu pasları. Diarra gelirse Bruma için de çok iyi olacak. Birebir kaldığı Zaman kesinlikle rakibin üstüne sürüyor. İlk döneminde böyle değildi. Ciddi anlamda geliştirmiş kendini. Ben beğendim.

Yasin: Goldeki müthiş deparlı ile katkısını verdi ama yine de istikrarsız ve dengesiz hücum ediyor.

Eren: Drogbadan sonra hava kontrolü olan bir forvet daha geldi çok şükür. Süper ligde iş yapacak bütün özellikler mevcut. Top kullanma becerisi de çok iyi. İnşallah sakatlık yaşamaz. Süper bir transfer.

Josue: 3. Golde aldığı topu carole'a değil de Brumaya dönüp oynasaydı işte bu derdim. Onun dışında Temiz oynadı ama oyuna girdikten sonra daha fazla inisiyatif alması gereken maçlar oynayacak. Benim gözümde Sneijderin yedeği.

Riekerink beye de bir eleştiri yapacağım ; sayın hocam lütfen oyuncu değişikliklerinde gecikmeyin. Dün Selçuk - Hamit değişikliği resmen bağırıyordu. Lütfen bu konuda daha dikkatli olun. Saygılar sunarım efendim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera:9
Sabri:6
Chedjou:5
Hakan:6
Carole:7
Tolga:8
Xavi:1
Bruma:8
Sneijder:7
Yasin:6
Eren:7