#2 İlkin Aydın (K)

Bence gitmeliydi, denemeliydi. Süre az veya çok alır önemli değil. Bu kadar bağ kurulduysa geri de dönerdi. Bu başarısız branş yönetimlerinin neyine güvenerek kaldı. İş ekonomik olarak ise tamamen, o zaman çok konuşmaya da gerek yok. Hayırlısı olsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yapılan yorumlar ciddi mi? Erden Timur kendine ait olan NEF şirketinden ev vermiş. Ben de Galatasaray'ın yaptırdığı konut projelerinden ev verdi sandım.

Yapılan yorumlar ciddi mi? Erden Timur kendine ait olan NEF şirketinden ev vermiş. Ben de Galatasaray'ın yaptırdığı konut projelerinden ev verdi sandım.
Erden başkan ilkinin kalması için bukadar direndiyse seneye iyi takım kurulmali.yoksa kalmasinin bir önemi yok

İlkin Aydın başarılı ve karakterli bir voleybolcu usta. Aynı zamanda milli takımda da oynayabilecek seviyede.
Mili takımda as oynuyordu zaten. Önemli olan iyi takım kurulması. Her sene eziyet cekemeyiz. Böyle taraftari olan takım bu halde olmamali

Babası çok sıkı Galatasaray'lıymış. Hayali İlkin'in Galatasaray sporcusu olmasıymış. Bu hayali gerçekleşmiş. Sanırım kulüpte görev de almış zamanında.

Kızını da çok iyi yetiştirmiş. Çok hoşuma gidiyor konuşmaları.

İlkin'i ilk 6 çıkaran takımın hiçbir şekilde şampiyon olma ihtimali yok kulübümüzünde zaten böyle bir derdi olmamasıyla durum anlaşılabilir yinede imza işine fazla anlam yüklendi bence. Eczacıbaşı senelerdir Boskovic'e sahip olmasına rağmen yanında Hande'yi oynatması sebebiyle Vakıfbank'a ivedilikle tokatlanmıştır.

Geri
Üst Alt