2. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

3. Lig play off’ta Karşıyaka da var bakalım ne olacak?

Manisa FK: Ömer, Salih, Mehmet, Erhan Kara, Sertaç, Abdurrahman, Nizamettin Çalışkan, Ali Çamdalı, Onur, Umut Kaya, Serdar Deliktaş

İnegölspor: Şener, Gökhan, Enes, Abdullah, Bilal, Batuhan, Selimcan, Ömer, Hacı Mustafa, Yasin, Ahmet Şahin

----------------------

Hekimoğlu Trabzon: Batuhan Şen, Miraç, Talha, Onur, Bahadır, Volkan, Samet, Doğan Ateş, Hakan, Abdulkadir, Taha Balcı

Sancaktepe Bld: Emre Satılmış, Erdinç, Ozan, David Kılınç, Melik, Alaattin, Halil İbrahim, Mert Örnek, Muharrem Cinan, İrfan, Can Erdem

Hekimoglu Trabzon'da bizim kiralik yolladigimiz kaleci Batuhan Sen ilk 11de, Batuhan Tekin kadroya alinmamis

Sancaktepe'de Ahmet Sivri yedekler arasinda

Manisa ilk 15dkda 2-0 öne gecmis

playoff'un en güclü takimi, ligin ikinci yarisinda fazla puan kaybettiler (ve Samsun hep kazandi) ama yine de ortalama 3+ gol atmislar 28 macta

Sancaktepe atti

edit: 2 oldu

Ahmet 86da oyuna girdi

bizim Batuhan kirmizi kart gördü Hekimoglu Trabzon 10 kisi kaldi oyunculardan biri kaleye gecti :D

gooooooooool Ahmet 3-1

Sancaktepe vs Manisa FK
Ankara Demirspor vs Tuzlaspor

manisa fk dışında taraftarlı takım yok. Onlarda aslında belediyenin şişirme takımı ama manisaspor kapanınca manisalılar onları destekliyor. Diğerleri hiç taraftarsız istanbul ve ankara takımı.

Gelirse hiç yabancılık çekmez.. nitekim oynadığımız futbolu Anagold 24 Erzincansporda oynuyor

Nobette 2011'deki Muslera'yi takip eder gibi takip ettik

:asd:

Ben yoldaydım da okuyamadım o yüzden son 4-5 saat, baktım 3 gol atmış, sabahki bu postun aklıma geldi o yüzden buraya yazdım.

Golleri gördüm ama şimdi, topa fena vurmuyor gibi; bakarak, görerek atmış.

Maç içinde nasıldı?

Memleketimin takimindan gelmesi guzel birsey..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

:asd:

Ben yoldaydım da okuyamadım o yüzden son 4-5 saat, baktım 3 gol atmış, sabahki bu postun aklıma geldi o yüzden buraya yazdım.

Golleri gördüm ama şimdi, topa fena vurmuyor gibi; bakarak, görerek atmış.

Maç içinde nasıldı?
Iyi ama 3.lig sonucta. Yine de beles ve genc almaktan zarar cikmaz

Geri
Üst Alt