2 Puanla 3. Olma Şansımız Yüksek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Anderlecht ve Galatasaray'ın maç kazanma ihtimalleri yok. Aslında Anderlecht'in var, Galatasaray'ı yenebilir, ama Galatasaray'ın bu şansı yok.

Sonuç olarak Galatasaray diğer maçlarda 1-0 yenilmeye bakacak ve Anderlecht'in fark yemesini bekleyip, Anderlecht ile berabere kalmaya oynayacak. Aramızda 3 averaj farkı var, avantajlı olan taraf şuan Anderlecht

2 puan ile 3. olup AL'ye gitmek için biraz şansa ihtiyacımız var. Burak yerine fazladan bir stoper, Selçuk yerine fazladan bir bek ile maçlara çıkarsak çok daha iyi bir futbol oynayacağımız ve İtalyan ekolü olan defans futbolunu iyi uygulayacağımız bir gerçek. Her maç 9 kişi oynamaktansa, 11 kişi çıkıp defans yaparak sezonu kurtarabilir ve AL'de en azından bir yarı final görebiliriz.

Olması gereken maç sonuçları;

[TABLE="class: live-table, width: 0"]
[TR="class: alt1, bgcolor: #E7E77F"]
[TD="align: right"]Arsenal[/TD]
[TD="align: center"]v[/TD]
[TD="align: left"]Anderlecht = 2-0
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR="class: alt2, bgcolor: #F1F1F1"]
[TD="align: right"]Dortmund[/TD]
[TD="align: left"]Galatasaray = 1-0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kaldı 1 averaj.

[TR="class: alt1, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD="align: right"]Anderlecht[/TD]
[TD="align: left"]Galatasaray = 0-0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu maç önemli değil skor olarak, berabere kalalım yeter, 5-5 bile olur.

Ve kilit maçlar;

[TR="class: alt1, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD="align: right"]Dortmund[/TD]
[TD="align: left"]Anderlecht 4-0
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR="class: alt2, bgcolor: #F1F1F1"]
[TD="align: right"]Galatasaray[/TD]
[TD="align: left"]Arsenal 0-1[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İşlem tamamdır; Galatasaray 3. olarak gayet temiz bir şekilde AL'de...

Saygılar...

Duy bunları Pirelli, gerçek bir İtalyan ol ve takıma full defans yaptır, takımı 2 kişi eksik bırakan Burak ve Selçuk'u kadro dışı bırak. :k19:

lol

eger olcan ile bruma oynarsa ve selçuk ile burak oynamazsa anderlechti yenebiliriz

Valla ben bu hesaplardan önce almanyadaki maçı düşünüyorum kara kara.Böyle bir hocayla Allaha emanetiz o maç.Yoksa nasıl bir fark yeriz kestiremiyorum.Şu düştüğümüz durumlara bakın.Senin gibi hocanıın ben...

Alye gidip ne yapacağız bu sezon zaten hedef süper ligmismis dönelim evimize.

TT

Valla ben bu hesaplardan önce almanyadaki maçı düşünüyorum kara kara.Böyle bir hocayla Allaha emanetiz o maç.Yoksa nasıl bir fark yeriz kestiremiyorum.Şu düştüğümüz durumlara bakın.Senin gibi hocanıın ben...

herhangi bir sebepten dolayı maça çıkmayalım bence. yada uefanın şikecilere ceza vermemesini protesto edelim direk men etsinler arenadaki arsenal faicasından da yırtarız.

2. olma sansimiz matematiksel olarak devam ediyor. Matematigi uygulamaya dokmek icin belli sartlarin olusmasi lazim:

Varan 1: prandelli derhal kovulmalidir
Varan 2: ersun yanal veya mancini goreve getirilmelidir
Varan 3: anderlecht deplasmanda arsenal'i yenmelidir
Varan 4: bizim deplasmanda dortmund ile en kötü ihtimalle berabere kalmamiz gerekmektedir
Varan 5: arsenal'i evimizde yenmemiz gerekmektedir
Varan 6: bizim deplasmanda anderlecht macini kazanip, dortmund'un arsenal ile berabere kalmasi gerekmektedir.

Dortmund deplasmanından bu teknik ekip 1 farklı mağlubiyetle dönsün bayram gibi kutlayacak duruma geldik. Yazık.

anderlecht gayet koyar bize evinde. arsenal'i da yenmek uzere idiler IMH

4.olmayı tercih ederim. En azından tek kulvarda yarısırız ve şampiyon olma şansımız artar.

Birde zaten 4.olacaz, Anderlet gibi bizde 2 kat iyi dinamikliğe sahip bir takımdan beraberlik koparma ihtimalimiz bile cok düsük.

Tüm takım lige kilitlenmiş gitmek isteyeceklerini sanmıyorum AL'ye falan.
Kafalarında lig olduğu için çok rezil bi top oynuyorlar zaten CL'inde de. AL'de de değişmeyecektir bu.

Al ye gitmek istemezler. Bunu yazmaktan ben utaniyorum ama onlar böyle dusunmekten utanmiyorlar. Anderlecht bizi sahasında yener. Ayni zamanda Cl de ikili averaj onemli degil mi? Anderlecht ile her halikarda gollü beraberlik almamiz gerekmiyor mu?

Hayır yani tüm konsantre ligde diyor ama ligde de rezilleri oynuyoruz. Bu hocayla ne lig ne avrupa hepsi yalan olur.

Gerçi bu saatten sonra Prandelli istese AL ye bile gidemeyiz. Bu oyun ve hocayla 3 maçtan en iyi ihtimal 1 puan alırız( o da belki Arsenal maçı) Anderlecht kendi evinde bizi dağıtır.

3. lük için Anderlecht' e yenilmeyelim yeter bence, son maçta Prandelli' nin kovulmuş olma şartıyla 2. turu garantilemiş bir Arsenal' den puan alırız.

Bu kadar ütopik şeyler bekleyeceğine Anderlectle deplasmanda 2-2 veya daha gollü berabere kal ve ikili averajla önüne geç. 0-0 berabere kalırsak genel averajda geçsek bile ikili averajla önde olurlar diye biliyorum ama emin değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt