Defansif olarak beğendim ama ofansif olarak çok bir şey beklememek lazım. Feghouli Mariano uyumunu yakalayamaz Feghouli ile.

Bu arada ceza alanı içinde daha akıllı olmalı. Ceza sahası içine yapılan bir ortada rakibin formasını bayağı sağlam çekti. VAR’dan penaltı gelecek diye ciddi korktum.

Fizik olarak cok güclü bir oyuncu, kendisini daha da gelistirmis. Kendine bakan adam hemen kendini belli ediyor. Genetik de var tabi, ama adam geldigi gibi tempolu.

Marianoyu tek yumrukta allahina kavusturur diyenler like

Malatya maçında iyi di güven verdi yabancı sorunu varken nasıl oynamaz aklım almıyor mariano dan daha kötü oynaması zor iddia ediyorum çok daha katkı verirdi kendini göstermek için hem fener maçı olduğu için motive de olurdu andone yi yada seri yi de kadroya alırdın yedek forvetin olurdu en azından kadroda eğer ligde bu iş için bile oynamayacaksa niye alındı bu arkadaş yaşına göre baya d tecrübeli sayılır adamın bizim sol kenarı perişan ettiği 2 derbi var kadıköy de carole ile dalga geçtiği arenada son dakika da josef e attırdığı gol sırf bu cv ile bile maçta oynayabilirdi..

Mariano içerde Şener dışarda oynasın diyordumda vazgeçtim Şener hepsinde oynasın. Haddini bilerek oynuyor en azından. Dedeyide ocakta brezilyaya uğurlayalım sene sonuna kadar Şener-Linnes idare eder ligi

hızlı ve tempolu bi takımda bursadaki şeneri izlettirir.luyindama da arkasını toplar.bu ortasaha ile kosu yoluna iyi toplar atılır

Geri
Üst Alt