Fener'in artiklarini topladiginiz icin tesekkurler.👏Adam sagda oynayamiyor simdi bir de sol cikti tovbe Yarabbim...

sakatlanana kadar o kadar da çöp değildi ama fiziki olarak geri götürmüş sakatlık süreci.

zaten fark yaratmasını sağlayan yegane özelliği temposuydu. o da gidince işi bitmiş.

bu çöpü takıma kazandırdığı için terime ne kadar teşekkür etsek azdır

Bu çöpü sezon sonu def etmeli. Ne ofansta ne de defansta bir halta yaramıyor.

Bayılıyoruz böyle kazmaları takıma doldurmaya.

Neymiş iyi yedek olurmuş. Böyle yedek olmaz olsun, olası genç bir oyuncunun yerini işgal etmekten başka bir işe yaramıyor.

sent via GSC

Ligin ilk yarısı Mariano yerine deneyelim diyordum kendimden utandım açıkcası bu kadar rezil biri olduğunu bilmiyordum.

Bu adamın bu takımda yedek olmasını geçtim, futboldan para kazanıyor olması büyük bir skandal.

Çöpün önde gideni, bayrak sallayani. Umarim ikinci yari oyunda görmeyiz.

Takımda biri böyle oynayacaksa altyapımızdan biri oynasın. Bundan kötüsünü kimse oynayamaz zaten.

El bombasi gibi 6 onemli net hatasi var. 3 u geri de 3 u ilerde. Net pozisyonlar verdi ve ataklarimizi kesti. Hiz yok. Yuz ifadesi surekli depresyonda gibi. Bu adam bir daha 18 e girmemeli.

en kotusu herif bombosken kosmayi degil hemen yanindaki ya da arkasindaki herifi vermeyi tercih ediyor. bu futbolla burda oynayamaz.

Herif futbolu unutmuş, Linnes'in de bundan aşağı kalır yanı yok. Bu heriflerin umrunda değil forma rekabeti.

3 sene kontrati yok arkadaslar

2021 de bitiyor.

Geri
Üst Alt