2.Tur | Almanya 4-1 İngiltere | 27 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: 2.Tur | Almanya 4-1 İngiltere | 27 Haziran | Maç Sonucu

su Müller ne topcuymus be, cok begendim valla.

Schweini de süper bir box to box oyuncusu oldu 2 yil icinde, helal olsun valla.

lütfen biraz takip edelim ve öyle yorum yapalim, carragher cezali degildi!!!

Tabii ki yok ama sen Carragher gibi bir adamın varken Upson'u Terry gibi formsuz bir oyuncunun yanına koyarsan ilk golde olduğu gibi arkasına adam kaçırır ve gole sebep olur. Daha iyi kadro tercihleri yapması gerekiyordu.

Ona kesinlikle lafım yok zaten olamaz da hayatında milli maç oynamamış adam böyle bir maça çıkıyor Capello haketti.

lütfen biraz takip edelim ve öyle yorum yapalim, carragher cezaliydi!!!

Dawson'ı oynatsaydı o zaman Upson yerine 5 maç üst üste oynamayan King'i almasaydı kadroya. Neyin giderini yapıyorsun ?

2 mactir mi cezali Carragher? Les gibi oynadi ilk iki macta o yuzden de yedege cekildi bu mac. Rahat olun. Ayrica kotu bir defanstir ve kagni gibidir. King ve Ferdinand'dir en iyi stoperler.

Hakemler önemli bir hata yaptı ama Almanya İngiltere'den daha iyi oynuyordu ve skor 2-2 olsa bile Almanya kazanabilirdi.Arjantin-Meksika maçının galibi Almanya'nın rakibi olacak.Büyük ihtimalle Arjantin ile eşleşecekler ve her sonuç çıkabilir o maçta.İngiltere ise elemelerde başarılıydı ama bu başarılarını turnuvaya yansıtamadılar.1966'da Almanya'yı benzer şekilde tartışmalı bir golle yenip şampiyon olmuşlar ama bu Dünya Kupası'na 4-1'lik net skorla veda ettiler.

2 mactir mi cezali Carragher? Les gibi oynadi ilk iki macta o yuzden de yedege cekildi. Rahat olun. Ayrica kotu bir defanstir ve kagni gibidir. King ve Ferdinand'dir en iyi stoperler.

Slovenya karsisinda sari kart gordu buda 2.si oldu.

Edit : Kart cezasi bitmisti evet.

Hayir.

Amerika ve Cezayir macinda arkasina 50 adam kacirip hepsini bictigi icin ikisinde de sari gordu, Slovenya macinda oynamadi, cezasi bitti, bu macta da oynatilmadi kotu oldugu icin. Uzatmayin durum bu.

Hocam Joe Cole o eski Joe Cole değil. Chelsea'de yedek, kötü bir sezon geçirdi. Bu yüzden takımdan ayrılıyor. Alan Shearer İngiletere'nin başarısı Rooney formuyla bire bir orantılı diye bir açıklama yaptı. Neden? Çünkü skorerlik yok takımda. Rooney iyiyse maç kazandırır. Gerrard'da yoksa bitmiştir İngiltere. Capello'nun Heskey'den medet umması durumu özetlemiyor mu? Lampard Chelsea'de çok farklı oynuyor. İki kanat oyuncusu Anelka ve Malouda çok etkili ve Lampard'a alan bırakıyor. İngiltere'de yok öyle birşey.

Joe Cole eski Joe Cole değil tamam ama kadroya alındıysa 4-3-3 kanatlarında etkili olabilecek en önemli adamlardan birisidir, ondan onu sayıyoruz. İngiltere'nin kado dışı kalan oyuncu havuzunu çok iyi bilmiyorum ama şu kadrodan Dafoe de gayet orada oynayabilir. Rooney de oraya çekilebilir, ki Manchester'da orada gayet iyi işler yapabiliyordu. Belki topla daha çok buluşması açısından faydalı bile olurdu ona. Villa'nın İspanya'da olduğu gibi. Şimdi şu bir gerçek ki karşınızda 4-3-3 oynayan bir takım varsa 4-4-2 orta sahanın ortasında zaten ona göre zayıf kalıyor. Çünkü bu gayet açık kı orta alanda daha kolay kalablıklaşıyor 4-3-3 dizilişi. İngiltere bugün onun sıkıntısını çekti. Bu sebeple 4-4-2 artık zayıflıyor dünya'da. O sebeple çok üst seviye başarılar için 4-3-3 türevi/benzeri dizilişler şart gibi.

Bunu şundan söylüyorum. Geride Barry (bir arkadaş Carrick demiş, katılıyorum ona ama Carrick'in durumu ne, neden yok bilemedim), önlerinde Lampard-Gerard gibi bir üçlü orta sahanın eğer biraz da topa sahip olunabilirse takım olarak (İngiltere'nin 4-3-3 oynama sıkıntısı varsa bu noktada olur bence, çünkü pas yapmaktan çok uzun oynama derdine düşebilirler) karşı takımın orta sahasına üstünlük kuramaması çok zor. Defansif olarak sıkıtnı çekeceklerini düşünmene ise hiç ama hiç anlam veremiyorum. Lampard Chelsea'da uzun süre Essien'le yanyana, önlerinde Ballack şeklinde oynadı. Tamam onlarınki abartılı bir dizilişti ama şunu söylemek için örnek veriyorum, Lampard gerek tempo, gerek fizik olarak ön libero bile oynayabilecek bir adamken 4-3-3 orta sahasının önünde çok rahat oynar. Gerard da ciddi şekilde yardım eder, arkalarındaki kişi de açıkları kapatır. Gerard-Lampard diye 4-4-2 ikili orta sahası kursa birisi senden önce ben karşı çıkarım, o kadar da değil diye ama arkalarında sağlam bir tek ön libero ile ikisi muazzam bir orta saha olur bence. Hatta daha önce dediğim gibi o orta sahanın sıkıntısı olursa uzaktan şutlar hariç adam eksiltme özelliği az olduğundan hücumda olur diye düşünüyorum.

Bu Fifa bizi mi yiyor?

adszet.png

Her organizasyona şişirilerek favori başla(muhtemelen liginden) , sonra Londra'da gerçek favorileri tv'den izle.

İşte İngiltere'nin tarihi...

carragher bu macta tercih edilmedi, uzatmayin iste...

Bu arada artık 4-4-2'nin çöktüğünü Dünya anlamıştır umarım. En azından bizim barzo yorumcular anlasın. 'Çift santrfor' fetişleri bitsin.

Geri
Üst Alt