2. Uluslararası Futbol Zirvesi İstanbul'da Gerçekleşti

Ey adalet, ey ilahi adalet artık uğrasan diyorum bu ülkeye de.

Futbolla ilgili Metin Oktay ve Hagi ismi dışında birşey duymadığımız Futbol Zirvesi oldu. Tebrik ederim.

Yalniz bizim Dursun tipi hareketleri tam bir saray soytarisi .

Yabancı sınırlamasının getirileceği sinyali verildi.Kaliteli yerli oyuncumuzda yok yine en avantajlı beşiktaş olacak sancılı bir dönem olur

C7WYmQOX4AAtsNj.jpg:large

Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat: Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum. Çünkü hak ediyorlar. Başakşehir basit oynayan bir takım

Rezillik.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı sınırlamasının getirileceği sinyali verildi.Kaliteli yerli oyuncumuzda yok yine en avantajlı beşiktaş olacak sancılı bir dönem olur

Ciddimisin?
yani böyle bise gercekten dedimi öyleyse gercekten daha futbol izlenmez yine sacma sapan türk oyunculara millyonlar verilcek herkes yatcak

Dursun Özbek: Sahada dünya yıldızları olsun evet ama bizim çocuklarımız daha çok olsun

Ciddimisin?
yani böyle bise gercekten dedimi öyleyse gercekten daha futbol izlenmez yine sacma sapan türk oyunculara millyonlar verilcek herkes yatcak
Ben geçen seneden beri diyorum bu yabancı serbestliği uzun ömürlü olmayacak diye. Cumhurbaşkanıda bunun mesajını verdi 2-3 seneye tekrar 6+2+2 gibi bişeye döneriz

Dursun Özbek: "Cumhurbaşkanımızın tespiti çok doğru. Futbolcu üretemedikçe, dışarıdan almaya mecbur kalıyoruz. Altyapıdan başlamak lazım.Sahada yıldızlar da olsun ama çoğunluk Türk futbolculardan, altyapılardan gelen oyunculardan oluşsun."

Okuduklarıma dayanarak bunun dünyanın en büyük orgy organizasyonu olduğu fikrini benimsedim.

tapatalk

Cogunluk Turk olsun az sayida yabanci olsun ne demek? Hepsi irkci olmus yemin ederim nefret ediyorum Turk futbolundan. Yakinda oyle birsey olursa daha da nah izlerim Berke boy gibi yabanci takimi destekleyecem bu gidisle.

Geri
Üst Alt