2. Uluslararası Futbol Zirvesi İstanbul'da Gerçekleşti

Terim'i yakında kovalarlar. Burada yok. Video da çekmemişti zamanında. :D

Melih ile aynı fikirleri paylaşıyorum once genel kurul sonra referandum en son lig bitimini bekliyorum bu üçü birbirine paralel gittiği anda herşeyi bırakacağım öyle iki ay sonra dönerim falanca olmayacak.

Bu kukla zihniyetine sizde esir olmayın çıkarın sosyal platformlardan takiplerinizi seri halde dalga başlaması lazim

Uluslararası Futbol Zirvesinde Türk futbolunun üzerine toprak atmışlar anlaşılan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Salonda bizden Muslera falan yoksa bina cökebilir bence sorun yok. Toplu cözüm.

Türk futbolunun kurtuluşu alt yapı yok tesisleşme filan değil

Kurtuluş futbolu siyasetten tamamen koparmakta ...

797aff2a6a5d81e1558d933a966fefaf.jpg

Şenol Güneş piyasada yok

Melih ile aynı fikirleri paylaşıyorum once genel kurul sonra referandum en son lig bitimini bekliyorum bu üçü birbirine paralel gittiği anda herşeyi bırakacağım öyle iki ay sonra dönerim falanca olmayacak.

Bu kukla zihniyetine sizde esir olmayın çıkarın sosyal platformlardan takiplerinizi seri halde dalga başlaması lazim

Haklısın renktaş düzen hep aynı senin gibi düşünmekteyim boşuna zaman kaybı haziran temmuz gibi herşey netleşir.Gene değişen birşey olmazsa bırakıcam artık küfür ede ede sinirlerim bozuldu en iyisi uzaklaşmak

Twitter

Twitter'da gördüm Beşiktaşlı bir sayfa paylaşmış. Evet tüm sorunumuz yabancı siniri

aykutun her pozundan sizce de sinsilik akmıyor mu

Çeptalk

Son düzenleme:
futbol zirveci değil futbolu p*ç edenleri siyasileri yalama zirvesi

ertuğrul sağlam fetocu deniyordu hatta alanyanın başına geçmesi falan engellenmişti.
o da kandırıldı heralde

Eger Yabanci kisiltlamasi gelirse bidaha mac izlemem. Tamamiyle Real Madride odaklanirim. Kuran Carpsin mikerim bu ligi

Yalayin yalayin demek o kadar kalin ve uzun ki hepinize yetecek kadar var yalayin doymayin

Futbol zirvesi degil, bu resmen yalama ve gırtlaklama zirvesi.
Yalayip yutup, gırtlaklamak icin koca herifler sıraya dizilmisler.

Geri
Üst Alt