2. YCK Hard & Heavy Müzik Yarışması

Yiğit Can Kaplan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
İlk yarışmamzın görmüş olduğu yoğun ilgi ve @Özgür Aslan ‘ın müthiş sunumununda etkisiyle ikinici yarışmamızı vakit kabetmeden başlatmaya karar verdim.

İlk yarışmamızda , ilk olmasından mütevellit bazı aksaklıklar yaşamıştık , bunun sebebi de bu kadar fazla sayıa slow ve soft şarkı katılımını beklemediğimden dolayı kurallar kısmına bildirim yapmamıştım. Gerçi yarışmaya katılan slow şarkılar cidden güzeldi fakat Hard & Heavy konseptinin fazlasıyla dışına çıktık. 2. Yarışmamızda bunun önüne geçebilmek için bazı sınırlamalar getirmeyi uygun gördüm ,

1 – Slow , soft rock/metal , pop-rock , alternative rock/metal , nu-metal ve bunun gibi türler ile katılıma müsaade edilmeyecektir.

2- Balladlar çoğu albümün en vurucu şarkıları olsalarda konseptimiz dahilinde yer bulmamaktadır.

1.Ve 2. Kurallar dahilinde katılımına müsade edilmeyecek şarkıların daha net anlaşılması açısından , losing my religion , wind of change , stairway to heaven , always , notting else matters , tou le monde , still loving you , her hangi bir HIM , Coldplay gibi grupların şarkıları örnek teşkil edebilir.

3 – Konseptimiz Hard & Heavy olmasına rağmen Death , Melodic Death , Black Metal türlerinde brutal vokal ağırlıklı şarkılar yarışma konsepti dışında tutulacaktır.

Katılımcı sayısı 18-30 arasında olup , gelecek olan talebe göre netleşecektir.

Katılmak isteyen arkadaşlarımız bu sayfada yada özel mesaj yolu ile bana ulaşarak "KATILIYORUM" yazarak ismini yazdırmalıdır.

Başvurular bugün 14.06.2014 Saat 21:30'da sona erecektir.

Başvurular sona erdikten sonra katılanların listesi bu sayfada (ilk mesaj editlenerek) açıklanacaktır. Liste açıklandıktan sonra katılıcılar özel mesaj yolu ile tarafıma yarışmaya katılacakları şarkıları gönderecektir.

Lütfen şarkı gönderim hususunda hassas davranınız , başvurular tamamlanmadan şarkınızı göndermeyiniz zira aynı şarkıyı göndermek isteyenler olabiliyor ve bu durumda şarkı gönderimi başlamadan şarkınızı gönderirseniz haksız rekabete sebebiyet vermiş olursunuz.

Şarkı gönderimi, başvuruların tamamlanmasının ardından 15.06.2014 saat 03:00'a kadar yapılmalıdır , aksi takdirde şarkısını bana ulaştırmamış olan yarışmacı diskalifiye edilecektir.

Tüm şarkılar belirlendikten sonra , sıralama gözetmeksizin tüm şarkılar random olarak15.06.2014 Saat 19:30'daYCK - Where The Wild Waters Flow (Radyo Yayını) [OFF AIR] | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumuprogramında çalınacaktır.

Radyo programının bitişine müteakip oylama başlayacak ve her yarışması kendi şarkısı haricinde 10 şarkıya puan vererek , özel mesaj yolu ile@@Özgür Aslan'a ulaştırılacaktır (tabi kendisi tekrar bu topa girmek isterse)

Puanlama sistemi12-10-8-7-6-5-4-3-2-1şeklinde olacaktır.

Oylama16.06.2014 Saat 17:30 da son bulacaktır. Oylarını zamanında göndermeyen yarışmacılar diskalifiye edilecektir.

Yarışma sonuçları 16.06.2014 tarihinde (akşam dk maçlarına uygun bir saatte) radyodan açıklanacaktır.

Katılımcılar :

@Aykut Akyıl

@Hayri Cund

@Ozan Tokgöz

@Serdar Alp Poyraz

@Gökay Akpınar

@Ayberk Çetin

@Hurşit Ziver

@Tanju Kayhan

@Osman Uzdu

@Anıl Bunarcı

@Alpay Asma

@Mustafa Özbaş

@İnan Yılmaz

@Murat Kayanda

@Muhammed Safa Eker

@Tolga Aybakan

@Hasan Çatalca

@Davut Deniz

@Kemal Bulur

Katılıyorum

Abi ayni sarkicinin tek sarkisi olsun. Bir sarkicidan birden fazla sarkisi ile katilan olunca oylar bölünüyor

★★★》☆

Katılıyorum

Abi ayni sarkicinin tek sarkisi olsun. Bir sarkicidan birden fazla sarkisi ile katilan olunca oylar bölünüyor

★★★》☆

onu yaparsak çok karışır , diyelimki birisi x gruptan gönderdi ve o var , yerine gönderdiğide var , onun yerine gönderdiğininde şarkısı var , böyle gide gide 7-8 defamı gönderecek adam ;) eziyete döner bence , o yüzden aynı gruptan birden fazla şarkı olmasında sakınca yok.

Bu seferlik benden pas, katılanlara başarılar :)

Saat 21.31 itibariyle şarkımı gönderirim , keyfime bakarım .

İlk yarisma gibi olacaksa bilinen popüler sarkilar üstten asagi siralanir ve bu yarismanin (bana gore) bir esprisi olmaz. Önemli olan az bilinen bir sarkiyi bizlere kazandırmak olmali hayrinin formati gibi. Bir sinir yoksa ben yokum katılan arkadaşlara basarilar dilerim

Hem Eurovision hemde Hayri'nin yarışması az bilinen ve çoğu kişinin ilk defa dinlediği şarkıları ön plana çıkartan bir yarışma zaten, bütün yarışmaların konsepti bu şekilde olmak zorunda olmasa gerek. O yüzden bu yarışmanın bu şekilde olması bence daha güzel.

Zaten güzel olan şarkı her türlü puanı alır, bazı arkadaşlar gibi strateji yapılmazsa.

Klişe şarkılarla katılınmaz umarım.En azından ben kendi açımdan öyle birşey yapmamayı tercih edeceğim.Natingelsmetırs metallicacılığı yapmanın lüzumu yok.

İlk yarisma gibi olacaksa bilinen popüler sarkilar üstten asagi siralanir ve bu yarismanin (bana gore) bir esprisi olmaz. Önemli olan az bilinen bir sarkiyi bizlere kazandırmak olmali hayrinin formati gibi. Bir sinir yoksa ben yokum katılan arkadaşlara basarilar dilerim

ilk mesajı okumadınız sanırsam

Okudum ama benim dediğim şeyle ilgisini cozemedim.. Queen mueen bu tarzin dişindami kaliyor? Bence tarz olarak da bir sorun yoktu bazi arkadaşların sarkilari fazla popülerdi diğerlerine gore

Okudum ama benim dediğim şeyle ilgisini cozemedim.. Queen mueen bu tarzin dişindami kaliyor? Bence tarz olarak da bir sorun yoktu bazi arkadaşların sarkilari fazla popülerdi diğerlerine gore

1.Ve 2. Kurallar dahilinde katılımına müsade edilmeyecek şarkıların daha net anlaşılması açısından , losing my religion , wind of change , stairway to heaven , always , notting else matters , tou le monde , still loving you , her hangi bir HIM , Coldplay gibi grupların şarkıları örnek teşkil edebilir.

bu kısım özellikle tarz ve popülerlik konusunda gayet net bir açıklama diye düşünmüştüm ama dediğiniz hususla aralarındaki ilgiyi çözemediğinize göre sanırsam yeterince net olmamış.

Geri
Üst Alt