2. YCK Hard & Heavy Müzik Yarışması

birde şu mevzu var , popülerlik konusu bir kısmınız için sıkıntı oldu ma neye göre kime göre popülerite,

misal ilk yarışmada kimsenin bilmediği şarkı olarak Serkan Şakrak'ın paylaştığı Kill The pain şarkısı Accept grubunun en popüler şarkılarından biri hatta Blood of Nations albümünün hit parçası , şimdi bu şarkı size göre popüler mi değil mi ?

popülerlik sınırlaması koyarsak neye göre koyacağız , hali hazıra koyulmuş olan sınır zaten açık ve net , dünya genelince çok fazla bilinen şarkı isimlrinden örnekler vererek bunlar gibiler katılmayacak demişim ama daha ötesi için bir sınırlama koymak için kriter belirlemek cidden çok zor ,

misal paylşmayı düşünen var ise şimdiden özür dilerim ama Ovekill'in Necroshine parçasını biri paylaşsa kiminiz ilk kez dinlemiş olacak ama kiminize görede grubun en popüler parçası olduğu için haksız rekabet sayılacak.

Benim dediğim olay tik sayisinin atiyorum 1 milyondan az olması gibi bir kuraldi. Neyse uzatmanin alemi yok yarisma sizin katılan arkadaşlara tekrardan basarilar

Benim dediğim olay tik sayisinin atiyorum 1 milyondan az olması gibi bir kuraldi. Neyse uzatmanin alemi yok yarisma sizin katılan arkadaşlara tekrardan basarilar

Yiğit Abi iyi özetlemiş bence.

Tık sayısına göre popülerite kriteri getirmek bence de sağlıklı değil.

Çünkü 500.000 izlenen bir şarkı da çoğumuzun bildiği veya bilmesek bile bu tarz müziklerin erbapları için çok klişe şarkılardan biri olabilir.

Katılmayacağım yarışmaya dışarıdan birşeyler yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama bir şarkıyı popüler yapan zaten genellikle kalitesi değil mi?

Bu yarışmaların amacı da kaliteli müzik dinleyip hoşça vakit geçirmek değil mi?

Fazla kuralın işin heyecanını kaçırıacağını düşünüyorum, şarkı seçimlerini kişilerin inisiyatifine bırakmak en doğrusu. İsteyen popüler şarkı ile katılsın, isteyen kıyıda köşede kalmış hakettiği değeri görememiş şarkı seçsin. Şarkı iyiyse her türlü oy alır zaten.

Kazanıp, kaybetmekten ziyade kaliteli müzik dinleyip, güzel vakit geçirmek daha önemli derim.

Senfonik Metal

Folk Metal

gibi türler de yasak mı yarışma da.

Ona göre şarkı seçeceğim çünkü.

Senfonik Metal

Folk Metal

gibi türler de yasak mı yarışma da.

Ona göre şarkı seçeceğim çünkü.

konuyu düzgün ve dikkatli okur musun renkdaş lütfen

1 – Slow , soft rock/metal , pop-rock , alternative rock/metal , nu-metal ve bunun gibi türler ile katılıma müsaade edilmeyecektir.

yapamıycaksan çekil lütfen.

Kural soyle olmali

VOTE HO SARKI OLMAYACAK

Sonra sarki listesi yazildiginda objektionu olan bildirecek ve o vote ho sarki degerlendirilip yarismadan shudtlanacak

Aslında bu işin zamana bırakılması lazım. Eurovision'da da ilk yarışmalarda gayet bilindik/popüler şarkılar paylaşılmış/kazanmış. Şimdilerde o oranın net şekilde düştüğünü görüyoruz. Zorlama ilgiyi azaltabilir zannımca.

Bu arada en azından bu hafta içinde 22. Eurovision'u yapın adamın canını sıkmayın!..

Saygılar sevgiler... :p

birde şu mevzu var , popülerlik konusu bir kısmınız için sıkıntı oldu ma neye göre kime göre popülerite,

misal ilk yarışmada kimsenin bilmediği şarkı olarak Serkan Şakrak'ın paylaştığı Kill The pain şarkısı Accept grubunun en popüler şarkılarından biri hatta Blood of Nations albümünün hit parçası , şimdi bu şarkı size göre popüler mi değil mi ?

popülerlik sınırlaması koyarsak neye göre koyacağız , hali hazıra koyulmuş olan sınır zaten açık ve net , dünya genelince çok fazla bilinen şarkı isimlrinden örnekler vererek bunlar gibiler katılmayacak demişim ama daha ötesi için bir sınırlama koymak için kriter belirlemek cidden çok zor ,

misal paylşmayı düşünen var ise şimdiden özür dilerim ama Ovekill'in Necroshine parçasını biri paylaşsa kiminiz ilk kez dinlemiş olacak ama kiminize görede grubun en popüler parçası olduğu için haksız rekabet sayılacak.

bende şaşırdım açıkçası o şarkının bilinmemesine:D

Özellikle bu alana hakim değilim dünkü yarışmayida orta siralarda bitrdim katilip sonuncu olmanin alemi yok 8-)

Özellikle bu alana hakim değilim dünkü yarışmayida orta siralarda bitrdim katilip sonuncu olmanin alemi yok :cool:

Maksat iki lafın belini kırmak :D Gel katıl, ortamı Fenerbahçelilere bırakma :D Yine organize olmuşlar giriyorlar yarışmaya :D

Geri
Üst Alt