2. YCK Hard & Heavy Müzik Yarışması

Hadi beni bosverde osmana nasil yaptin bunu,o sana guvenmisti sadece 2 kisiden olusan lobisine danisman yapti seni ,su an cok saskinim sonra konusalim

Tapatalk

Hayatta en nefret ettiğim şey yapmadığımı bildiğim bir şey ile suçlanmak.:mad:

Yapmadığımdan %100 emin olduğum şeyler için suçlanıp zaman zaman haksızlığa uğramış biri olarak bu konuda hassasım, çok fena kafayı takıyorum.

Çünkü emin olsam bile istemeden sevdiklerimi üzebilecek bir şey yapabilme ihtimali her zaman var bu hayatta.

Bu sebeple eğer JB ise bu konuda yapmazsan(ız) mutlu olurum.

Bu konularda ki belki aşırı ve gereksiz hassaslığım için kusura bakma lütfen bu arada.

Ozan üstadin israri ve Davut'un da sonunculuğu bana vermeyeceğine binayen ben de katiliyorum :cool:

serkan alpay haklı bi şaka bukadar uzatılmaz.

az mevkının farkına var yahu. insanlar senı s.mod koltuğuna bunları yapasın dıye oturtmadı.

Hayatta en nefret ettiğim şey yapmadığımı bildiğim bir şey ile suçlanmak.:mad:

Yapmadığımdan %100 emin olduğum şeyler için suçlanıp zaman zaman haksızlığa uğramış biri olarak bu konuda hassasım, çok fena kafayı takıyorum.

Çünkü emin olsam bile istemeden sevdiklerimi üzebilecek bir şey yapabilme ihtimali her zaman var bu hayatta.

Bu sebeple eğer JB ise bu konuda yapmazsan(ız) mutlu olurum.

Bu konularda ki belki aşırı ve gereksiz hassaslığım için kusura bakma lütfen bu arada.

Söyle bakalım Alpay, ne yapalım Serkan'a ? Topuk, bacak ve el seçenekler. Birini seç işte. Biz gerekeni yaparız.

Şarkı gönderimine başlayabilir miyiz bu arada saat 21:30 itibari ile.

Gönderdim ben

Güzel bir yarışma olur umarım:)

başvurular sona ermiş bulunmaktadır , şarkı gönderimi an itibari ile başlamıştır,

katılımcılar;

Katılımcılar :

@Aykut Akyıl

@Hayri Cund - Şarkı gönderdi

@Ozan Tokgöz - Şarkı gönderdi

@Serdar Alp Poyraz

@Gökay Akpınar

@Ayberk Çetin

@Hurşit Ziver - Şarkı gönderdi

@Tanju Kayhan - Şarkı gönderdi

@Osman Uzdu - Şarkı gönderdi

@Anıl Bunarcı - Şarkı gönderdi

@Alpay Asma - Şarkı gönderdi

@Mustafa Özbaş

@İnan Yılmaz - Şarkı gönderdi

@Murat Kayanda - Şarkı gönderdi

@Muhammed Safa Eker - Şarkı gönderdi

@Tolga Aybakan - Şarkı gönderdi

@Hasan Çatalca

@Davut Deniz

@Kemal Bulur

Şimdi gönderdim, erken gönderen arkadaşları diskalifiye edelim ltfn ^^^^^^^^^^^^

Başarılar şimdiden arkadaşlar.

Geri
Üst Alt