2 Yıl Sonra 'Futbol' Oynayan Takım

Hakan Delikanli

Ulubatlı Souness
1225345_620x410.jpg

Her ne kadar bir hazirlik maci olsada, her ne kadar eksiklerimiz olsada, 2 yil sonra resmen ilk kez bir maci keyfile izlemis oldum.
Oyuncularin fazla gereksiz pas atmadan oynamalari, kanat üzeri yapilan kosular vsvs..

Elbette bir cok oyuncunun eksigi var, örnegin Linnes.. Ama görüyorsunuz, topu kullanan oyuncular üzeri 11 kurunca takim futbol oynuyor, net.
Cok cektik Olcan, Umut, Sabri gibi topu durdurmasini bilmeyen adamlardan, gereksiz sekilde pat küt vuran adamlar.

Son söz: Bu takim'a Max Kruse/Niasse/Bas Dost ve Diarra alinsin, üstüne de cilek olarak Denayer dönsün net sampiyon olur.

Not: Umarim en azindan böyle oynatmaya devam eder hoca.

Son düzenleme:
yahu bruma dışında takım oyununun neresinden zevk aldın?

Geçen sezonki Real maçında aldığım keyfi hiçbir maçta almadım.

Real maci da cok keyfili gecmisti, kabul. Ama aklima Umut'un o pozisyonu gelince sayamiyorum maci. Hep bu oyuncular macin icine etti iste. Sonunda kadro disi birakan hoca geldi, onu da yerler.

takım futbol oynar tabi, umut tarık olcan sabri balta yasin gibi futbol fakirleri yok çünkü artık.
ayrıca her oyuncuya objektif yaklaşan ve bir oyun planı olan bir hoca olduğu zaman da böyle olması normal.

birey birey bakarsan gsın kadrosu kötü değil ki zaten. muslera, sneijder, podolski, bruma, carole, sinan gibi topçular az buz oyuncular değil. yeter ki takım olalım. ayrıca dediğin gibi bas dost ve lass alınsın kadro kalitesi ve denge olarak ciddi favori haline gelmiş oluruz bence de.

Takımın gizli hocasına da teşekkürlerimizi sunalım.

7v5O15.png

Yaklaşık 6-7 yıldır bu forumdayım ilk kez konuyu açan arkadaşın bu takım hakkın da olumlu birşeyler yazdığını görüyorum demek ki gelişmeler var... Yada hesabı başkasının eline geçti..

Geçen sezon takımı Orhan Atik'in kurduğuna dair söylentileri dile getiren arkadaşlar mevcuttu forumda.

Brumayı diğer kanada copy/paste yapsak varya çok efsane bir hücum hattı kurmuş oluruz. En azından hızlı bir forvet alsınlar bari ona da razıyım.

Şu fransadaki veletleri kaçırmayacaktık.

Bu sezon otorite ve ipler tamamen Riekerink'e teslim edilmis gibi bir his kaptim. Gecen sezon Orhan Atik görev'e getirildi, lisans olayindan dolayi JOR TD gösterildi, resmi aciklama bu.

Orhan ile birlikte Tarik Camdal oynatildi sürekli, Riekerink resmi olarak TD oldugunda bile Tarik oynadi sürekli. Bugün Tarik kadro disi, paradox bu.

Yani kisaca, gecen sezon Atik oynattirdi, bu sezon Riekerink iplerini eline aldi. NET

Gerçek futbol bu değil.

Geri
Üst Alt