#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyiydi bence.o ilk zamanki bruma gibi topu aldı gitti messi gibi de..ha gol olmadı o ayrı..yine soldan müthiş getirdi topu..iki asisti,1 de golü var.güzel.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=imhNDzlg48U[/media]

Kendi başlığında da olmalı.

iyi bir takımda çok iyi işler yapardı.. ama yanlış zamanda geldi bize , takım leş.

Yaptigimiz en iyi transferlerden biri..

Umarim bu kulübü uzun seneler hizmet eder, çünkü onun gibisi bulmak zor oluyor.

Yasasin Bruma!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=imhNDzlg48U[/media]

Kendi başlığında da olmalı.

Oha ne yapmış ya kaleci ile karşı karşıya geldiğinde yada kaleciyi geçtikten sonra vursa süper olurmuş işte böyle ya kendine güveni böyle maçlarda kazanacak adam.. Juventus,Real maçında değil..

Son vurus ve karar konusunda eksikliği cok bariz. Eğer klasik Türk futbolcularının aksine calısıp üzerine koyarsa cok rahatlatır bizi.

Forumda ki Ümit Özatlar izlemistir umarım.

Hala olması gereken seviyede değil ama oynaya oynaya gelişecek.

Oyun içinde daha cok bulunacak ve son tercih hatalarını maç kondisyonu kazanarak düzeltecek inşallah.

Bilhassa bu tip maçlarda hep oynaması gerekiyor.

Ve hiç bir lig maçını kaçırmaması lazım.

pek birşey diyemiyorum.

evet o istenilen bruma değil.

ama çevresindeki adamlar ilede böyle olur.

Şimdiden eleştirmek yanlış olur ama çalım atarak kalenin içine kadar girmeye çalışırsa takım oyuncusu zor olur, pas atmayı bilmiyor gibi geldi bana.

Hay sizin takım oyuncunuza.. Nasıl olunacak takım oyuncusu Dany gibi Amrabat gibi aldığı topu geri verip evirip çevirecekler mi ?

Adam 7 kişiyi çalıma dizdi üst üste başka bi pozisyonda 3 kişiyi dizdi. Bu gözler Arda ve Keitadan sonra çalım atan futbolcu izleyemiyordu. Helal olsun Brumaya. Umarım anlamıştır Mancini. 2 asistide verdi

Abi cok uzatiyor rize macinda oyle bu macta boyle. Sen bunlari yarin bir gun fb macinda filan yaparsan telafisi olmaz. Ogretin su cocuga topa vurmasi gerektigini. Hayir o kadar caba harciyor sonra hic yok yere harciyor toplari onu gol yapsa gunun konusu olacak.

Eleştirecek şeyi var,son paslar sıkıntı,orta açmıyor,topu çok tutuyor ama bugün bu çocuk olmazsa kaleye gidemezdik.Çevresindeki adamlar bu çocuğu da köreltmeye başladı ki bu büyük tehlike.Yine de benim Bruma'dan beklentim büyük.Sadece bu adamı serbest bırakmak lazım sahada ve mümkünse ligde oynamadan Avrupa'da oynatmamak lazım.

Abi cok uzatiyor rize macinda oyle bu macta boyle. Sen bunlari yarin bir gun fb macinda filan yaparsan telafisi olmaz. Ogretin su cocuga topa vurmasi gerektigini. Hayir o kadar caba harciyor sonra hic yok yere harciyor toplari onu gol yapsa gunun konusu olacak.
o vuruşları yapacak,o vuruşlar gol de olacak..yeterki sürekli oynasın.

İyi futbolcu. Geleceği parlak ama 12 milyona daha iyi, daha hazır futbolcular alabilirdik. Bizde bu yabancı sınırlaması varken bu tip oyuncuların gelişmesi çok zor.

Takımdaki herkese sövün sayın da şu çocuğu bi rahat bırakın arkadaş.Biraz sabredin sonra isteseniz de eleştiremeyeceksiniz zaten.

Hay sizin takım oyuncunuza.. Nasıl olunacak takım oyuncusu Dany gibi Amrabat gibi aldığı topu geri verip evirip çevirecekler mi ?

Adam 7 kişiyi çalıma dizdi üst üste başka bi pozisyonda 3 kişiyi dizdi. Bu gözler Arda ve Keitadan sonra çalım atan futbolcu izleyemiyordu. Helal olsun Brumaya. Umarım anlamıştır Mancini. 2 asistide verdi

Anlatmak istediğimi anlamamışsın saldırıyorsun, çalım atan futbolcu izlemekten zevk alan çok az futbol seyircisi kalmıştır herhalde, ben uyarılsın diyorum ki yarın önemli bir maçta pas atacağı yerde çalıma gitmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt