#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aguero üst düzey değilden kastımı sana açıkladım. sen bunu anlamamakta ısrar ettin. halada ısrar ediyorsun. aguero bir ronaldo messi falcao luis suarez rvp değil. kısaca bunu anlatmaya çalıştım. ama ben ne söylersem sen anlamak istediğini anlıyorsun daha fazla bu konuyu uzatma gereği duymuyorum

Dostum, dua et Sneijder avatari kullaniyorsun. Yoksa yorumlarim daha farkli olurdu. Ama net, bir halt bilmiyorsun.

Not: Evet ben biliyorum. Futbolun kitabini yazdim da.

tamam iyi oynadı ve umarım böyle devam eder. sizde kabul edin ilk yarı berbat bir top oynadı 2. yarı mancini heralde kulağını çekti. istekli olması lazım brumanın genç bir futbolcu başka türlü parlayamaz. 2. yarıdaki oyununa devam etsin canımı yesin

ilk yarı berbat falan oynamadı ve bizim pas özürlü futbolcularımız bitane doğru pas atamadı.umutun golünü de kendi yarattı.

Tempolu bı takımda önde oynayan bı takımda bruma neler yapar neler

Attırdıgı gol derslik bı gol alış verı ş boşa kaçış

Budur yani

Dünyanın en iyi savunması bile o organızasyonda oyle kalırdı

yaşina göre verimli. Bu takimda 7-8 senedir oynayip hala siçrama yapamayan var.

önce sneijdere sallayanlar vardı.şimdi bruma...gidin başka başlıkları kirletin ya..sırayla mı gönderyolar sizi.

Tempolu bı takımda önde oynayan bı takımda bruma neler yapar neler

Attırdıgı gol derslik bı gol alış verı ş boşa kaçış

Budur yani

Dünyanın en iyi savunması bile o organızasyonda oyle kalırdı

2. golü diyorsan. Bayern gibi hücum organizsayonu oldu. Tamamlayan Umut = Mandzukic görevinde.

Asıl bu adamdan gelir gelmez müthiş bir performans bekleyenlerden bir halt olmaz. Genelde böyle kişiler futbol fukarası oluyor. Adam geleceğe yatırım olarak alındı. Değerlendirmeyi yıl sonunda yapabiliriz ancak, hatta gelecek sezon.

Evet ama oynatmadan nasıl gelişeçek bruma gibi yetenekler. Ilk yarıda bende eyvah dedimresmen .Ya 6+2+2 olsaydı en azın ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt