#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bacağının esnemesinin sebebi vücuduna tam hakim olamamasıdır. Daha kaslı fizik daha yüksek fizik kontrolü sağlar. Yoksa dediğin gibi sakatlığın direkt fizikle bi alakası yok

Daha kaslı olması direnç sağlar ama sakatlığın sebebi fiziksizlik değil dış kaynaklı zorlanma. Eklem yerine yandan haddinden fazla yük biniyor. Talihsiz bi an. Oldu artık yapıcak bi şey yok geçmiş olsun hepimize.

Allah yardimcin olsun aslan parcasi. İnsallah en yakin zamanda turp gibi doner sahalara. Kendisine cok iyi bakmasi lazim Gs doktorlarida gereken herseyi yapsin bu cocuk bizim gelecegimiz. Cok cok gecmis olsun cok uzuldum gercekten :(

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Illaki dönecek ama bu gelişimi iiçincok kötü oldu hücum oyucusu icib çapraz bağ sakatlığı zordur eskisi gibi dönmeleri için çok çalışmak gerekir

Aynen, mutlaka form tutması zaman alacaktır. Ama tabi ki şu an bu en son düşüneceği şey olmalı, herşeyden önemlisi sağlığına tamamen kavuşmadan dönmemesi.

Bruma'nın en önemli özelliği hızı ve çevikliğiydi. Umarım etkilenmez bu özellikleri yoksa...

sakatlık döneminde rehabilitasyon çalışmalarının yanında futbol fundamentalini geliştirecek teorik çalışmalar yapmalı, eski atletizmiyle dönememe ihtimali olduğudan oyununa akıl katması şart, tabi bu izleyerek ne kadar gelişir bilinmez

Çeptalk

9 tane adam gelmemiş İstanbul'a., o kadar adam vardı oynayacak kader işte .. Düzelir belki daha erken genç.

yaklaşık 15 yıldır düzenli olarak futbol izlerim.

şimdiye kadar çapraz bağları koptuğu halde, yeniden oyuna giren bir adam görmedim.

hatta çapraz bağları kopmuş adamın ayağa kalkabildiğini de görmedim.

esneme olmuştur büyük ihtimalle.

Kobe çapraz bağlarını yırttıktan sonra maçı bitirdi.Ama çok zorlanmıştı doğal olarak.Serbest atış 3lük atmak vs çok kötü bir durum

Dedik bu çocuğu kiralık gönderin diye. Bu adam henüz kasaplar liginde oynayacak yapıda bir futbolcu değil. Gördünüz işte uyduruk Tokatspor'a karşı harcandı çocuk. Ama yok neymiş illa burada oynayıp form tutması lazımmış. Yahu Türkiye'de bir futbolcunun form tuttuğu nerede görülmüş? Ya çok klas bir futbolcu olacak Sneijder, Drogba tarzı ya da hazır olarak gelecek. Başka çaresi yok. Eğer şimdi oynayacağı gerçek bir futbol ülkesine gitseydi, seneye daha hazır, daha güçlü bir Bruma izlerdik...

Patlama yapacağı dönemde olur mu be olur mu?

Gitti dünya kupası da.

GECMIS OLSUN. Insallah en kisa zamanda yine sihhatina kavusur ve iyilesip yesil sahalara dönersin.

çok üzüldüm şu çocuğu izlerken aldığım zevki birde sniejder veriyor zevkimin yarısı gitti şimdi :( çocuun kariyeri sekteye uğramaz umarım

Mancini geldiğinde takımın fiziği çok kötü demişti.Ve şu an görüyoruz ki 2 yıldır uykudan bekleyen bir şampiyonluğumuza engel olan sakatlık belası geri döndü.Şimdi bağ kopması ile ne alakası var demeyin kırık dışında her sakatlığın antrenmanlarla ilgisi vardır.EPL'nin fizik kalitesi en potansiyelli takımını çalıştırdılar, bence bunun sıkıntısını çekiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt