#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru diyosun hayatimda 100 metre kosmamis insanm geçen tam tehcizatli 3 km kostum :D kibrista nerdsn :D

O Şimdi Asker ♡ kıbrıs

Bu hafta Bizde kostuk renktaş.Oda komutanların zoru ile,arkadan bırakma bırakma diye zorladılarda kostuk,yoksa 1 km'de kendimi yere atacaktım.

Kıbrıs Akdeniz'deyim.Girne'ye 1 saat uzaklıkta.

Bu sakatlığı geçirenler yaklaşık 5 ay spor yapamıyorlarmış.

2 ayda antrenmanlara hazırlar kendini fit duruma gelir diye tahmin ediyorum. Toplamda 7 ay sonra takımla birlikte antrenmanlara başlar eskisi gibi

5 ay spor yapmayacaksa.Bruma seneye Ocak'a dogru ancak hazır duruma gelir.Gitti 1 sene :(

Bruma'nın sakatlanışı Amrabat'a yaradı, kiralık listesinden çıkardılar adamı.

gerçekten sakatlanma anı gözümün önünden gitmiyor çok gereksiz bi hareket yaptı orda çok yazık oldu ama ben umutluyum azimle bu sakatlığı atlatacak atlatmak zorunda

Olum varya adini bile duymak istemiyorum. Cok uzuluyorum getcekten durumuna. İnsallah en yakin zaman da donersin sahalara. Bide her mac Samiyene getirsinler de biraz moral bulsa maclarda.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yokluğu ilk maçtan belli oldu.Kanatlar adeta yok gibi.Umarım Hajrovic ve Telles bir şekilde sene sonuna kadar götürür.Bruma topu aldığında yanına en az 2 kişi geliyordu.Bire birde rahatlıkla herkesi geçebilir.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Sunderland Bruma'yı sezon sonuna kadar 550 bin euro karşılığında ve 17 milyon euro opsiyonlu olarak kiralamak istemiş. Mancini ise ikinci yarı kanatlarda daha çok kullanacağını söylemiş ve teklifi reddetmiş. Daha sonra Sunderland teklifini yükseltecekmiş ki Bruma sakatlandığından görüşmeler iptal olmuş. Bu da belgesi diyor AMK Spor. Haberin altında da (FutbolArena) kaynaklı olduğunun bilgisi var.

546-300x294.jpg

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Sunderland Bruma'yı sezon sonuna kadar 550 bin euro karşılığında ve 17 milyon euro opsiyonlu olarak kiralamak istemiş. Mancini ise ikinci yarı kanatlarda daha çok kullanacağını söylemiş ve teklifi reddetmiş. Daha sonra Sunderland teklifini yükseltecekmiş ki Bruma sakatlandığından görüşmeler iptal olmuş. Bu da belgesi diyor AMK Spor. Haberin altında da (FutbolArena) kaynaklı olduğunun bilgisi var.

546-300x294.jpg

:D

geçiniz

brumam benim iyilesecek <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt