#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iyiydi maşallah. Bugünün tek sevindirici yanı diyebiliriz. O golü de atsa çok iyi moral olurdu. Aynen devam.

Son vuruşları düzeltmemiş hala o golü atıcaktı onun dışında çok efektifti

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma lige damgasını vurur yanına Joel Campell ı alsak bizi durduramaz helal Bruma.

Pozisyonu gördüm bence oldukça iyi bir son vuruş yapmış , olabilecek en güzel yere ötesi zaten biraz da şans !

10cm içeri vursa ne diyecektin?

10cm içeri vurunca değerlendirmesini yaparız varsayımlarla gelme bana oyuncularımızın eksiklerini söylemek bizim boynumuzun borcu ben daha iyiye gideceğini düşünüyorum ki gidecektirde çok çalışkan bi isim şu eksiklerine rağmen çok etkili

Son vuruşları düzeltmemiş hala o golü atıcaktı onun dışında çok efektifti

adam daha 1-2 ay önce sakatligi yüzünden topa vuramiyordu hangi arada son vuruslarini düzeltecekti

cidden merak ettim simdi

adam daha 1-2 ay önce sakatligi yüzünden topa vuramiyordu hangi arada son vuruslarini düzeltecekti

cidden merak ettim simdi

Niye düzeltmemiş demiyorum bende hala aynı olduğunun vurgusunu yapıyorum

10cm içeri vurunca değerlendirmesini yaparız varsayımlarla gelme bana oyuncularımızın eksiklerini söylemek bizim boynumuzun borcu ben daha iyiye gideceğini düşünüyorum ki gidecektirde çok çalışkan bi isim şu eksiklerine rağmen çok etkili

Arkadaşım Brumanın son vuruşlarda şu anda ne durumda olduğunu görmedik tek pozisyon dışında onda da gayet güzel uzak köşeye sert

vuruş yaptı direkten döndü. Tek bir pozisyon üzerinden sonuca varmışsın.

Niye düzeltmemiş demiyorum bende hala aynı olduğunun vurgusunu yapıyorum

bitiriciligi gelistirmek öyle kolay olan bir sey degil

bruma daha yeni yeni kendine geliyor artik bundan sonra o islere de bakacaktir

bitiriciligi gelistirmek öyle kolay olan bir sey degil

bruma daha yeni yeni kendine geliyor artik bundan sonra o islere de bakacaktir

Bizim temennimizde o zaten

Amrabatı hiç haketmediği şekilde yerin dibine sokanlar şimdi gelmiş ufak bir eleştiriye ağlamaya başlıyorlar gerçekten çok enteresan adamlar var bu forumda bu ikiside bizim oyuncumuz çifte standart yapmayın ya yerin dibine sokuyosunuz ya ilahlaştırıyosunuz bir dengeleyin şu işi artık genel konuşuyorum necati bey şahsi algılamayın

burda kavga varsa kalacagım

Arkadaşım Brumanın son vuruşlarda şu anda ne durumda olduğunu görmedik tek pozisyon dışında onda da gayet güzel uzak köşeye sert

vuruş yaptı direkten döndü. Tek bir pozisyon üzerinden sonuca varmışsın.

İlk pozisyonda önce bir tereddüt etti sonra vurmaya karar verdi oda direğe vurdu vuruş kötü değil ama pozisyona genel olarak bakarsak bana biraz panik gibi geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt