#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bu çocuğun çektiği nedir valla,yazık ya.

Avatarındaki psikopata özenip özenmediğini merak ediyorum, bu sözü aynı şekilde daha önce Cüneyt Çakır için kullanmıştı da o bakımdan şey ettim...

Icimden geceni yazdim, ben Beyaz TV´yi bir bucuk senedir izlemiyorum nerdeyse. Cakir ile ilgili ne dedi bilmiyorum, ama Bruma icin icimden gecen bu. Benden iyi takip ediyorsun Cakar´i heralde... :D

Son düzenleme:
Prandelli şifre kullanıyor hiç kimse anlamıyo ne şifresi olduğunu.Olcan=yetenekli kadroya giremiyo.Bruma=yetenekli kadroya giremiyo.Sneijder'i Muslera'yı Melo'yu tam tanımıyo bu onların da yetenekli olduğunu görsün onları da almayacak kadroya.Biraz kıtlık olduğu için Prandelli'nin beyninde normaldir böyle şeyler düşünmesi.

Burak canarslan adem çakar kapışmalarına bayılıyorum çok eğlenjeli

Prandelli şifre kullanıyor hiç kimse anlamıyo ne şifresi olduğunu.Olcan=yetenekli kadroya giremiyo.Bruma=yetenekli kadroya giremiyo.Sneijder'i Muslera'yı Melo'yu tam tanımıyo bu onların da yetenekli olduğunu görsün onları da almayacak kadroya.Biraz kıtlık olduğu için Prandelli'nin beyninde normaldir böyle şeyler düşünmesi.

bence sifre degil ne kadar korkak birisi oldugunu gösteriyor.

Kanat oyuncuyla oynarsam rakip topu kaptirdiktan sonra hizli kontra ataga çikar düsünüyor galiba.

O kadar korkak t.d.imiz var.

Bu cocuga hem uzuluyorum hem de aciyorum. Ilk 11 oynamasi gerekirken her mac tribunde oturtuluyor.

Bizde bu sınır varken oynayacağı yok.Şöyle Hollanda liginden oynayabileceği bir takıma kiralansa iyi olur bence.Hem deneyim kazanmış olur hem de piyasa yapar.Yoksa oynamaya oynamaya körelecek.

Bizde bu sınır varken oynayacağı yok.Şöyle Hollanda liginden oynayabileceği bir takıma kiralansa iyi olur bence.Hem deneyim kazanmış olur hem de piyasa yapar.Yoksa oynamaya oynamaya körelecek.

Hollanda Lig gibi dandik Ligde ne ishi var haci.

Birak EPL veya Ispanyadaki takimlardan birisinde oynasin.

Valencia mesela, veya Everton.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt