#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğlum Bruma geldiğinde ne biçim sevinmistik gencecik pırlanta gibu bir yetenek aldık diye. Şüphesiz herkes bu çocuğa büyük beklentiler bağladı.

Ilk 11 in değişilmezi olacak diye düşünüyorduk ama gel de gör ki kimse oynatmadı bu çocuğu.

Kafa yapısı da hep aynı "daha genç ve tecrübesiz, eksikleri var". Bu mantalite Türkiyeden gitmediği sürece daha çooook genç yetenekler kaybolup gider.

Lan akıl var mantık var. Genç bir futbolcu oynamadan nasıl tecrübe kazanacak, eksiklerini giderecek??

Kulübede, tribünde oturup "muhteşem" oynayan abilerine baka baka mı herşeyi öğrenecek.

Ben aslında boşuna yazıyorum. Bu ülkede 27 yaşındaki öküz kadar olmuş Aydına hâlâ "genç Aydın" diyenler olduğu müddet biz boşuna kafamızı yoruyoruz arkadaşlar.

I am the one who knocks!

Oğlum Bruma geldiğinde ne biçim sevinmistik gencecik pırlanta gibu bir yetenek aldık diye. Şüphesiz herkes bu çocuğa büyük beklentiler bağladı.

Ilk 11 in değişilmezi olacak diye düşünüyorduk ama gel de gör ki kimse oynatmadı bu çocuğu.

Kafa yapısı da hep aynı "daha genç ve tecrübesiz, eksikleri var". Bu mantalite Türkiyeden gitmediği sürece daha çooook genç yetenekler kaybolup gider.

Lan akıl var mantık var. Genç bir futbolcu oynamadan nasıl tecrübe kazanacak, eksiklerini giderecek??

Kulübede, tribünde oturup "muhteşem" oynayan abilerine baka baka mı herşeyi öğrenecek.

Ben aslında boşuna yazıyorum. Bu ülkede 27 yaşındaki öküz kadar olmuş Aydına hâlâ "genç Aydın" diyenler olduğu müddet biz boşuna kafamızı yoruyoruz arkadaşlar.

I am the one who knocks!
Yöneticilerin,teknik direktörlerin ve taraftarların zihniyeti bozuk bu ülkede maalesef.
Galatasaray sayfalarında Bruma niye oynamıyor tepki koyun artık yazdığımda verilen cevaplar '' adam iyi oynamıyor kör müsün'' şeklinde oluyor.
2 senedir hiç oynatmadığımız adamdan ilk aldığı fırsatta harikalar yaratmasını bekleyen bu zihniyet olduğu sürece bu düzen böyle gider.
Bruma bu takımdan kesinlikle gitmeli kendi iyiliği açısından

Dünyanın parasının ver oynatama sonra uç kuruş paraya SAT boyle olacak sanırım.

Abdurrahim denen şahıs Sabri ve Engin gibileri kazanmaya çalışacağına Bruma gibi bir yatırıma sahip çıksa ya? Ama olur mu o yerli değil ki. Sicayim böyle düzene ya. Nereye baksan elinde kalıyor canım sıkılıyor.

Abdurrahim denen şahıs Sabri ve Engin gibileri kazanmaya çalışacağına Bruma gibi bir yatırıma sahip çıksa ya? Ama olur mu o yerli değil ki. Sicayim böyle düzene ya. Nereye baksan elinde kalıyor canım sıkılıyor.

içimde yaradır bruma hiç kapanmıcak bir yara çok üzdüler bu taraftarı gözüne soka soka oynatmıyo adamı bu kadar kötü değil yasinden kötümü bu çocuk kişiliksiz prandelli albayrak adam değil zaten ondan anca çaycı olur yönetici yaptık başımıza

Bruma gibi bir deger var elimizde! Ama adam yok sayiliyor :(

Avrupanin bildigi bir yetenek, ama brüt durumda. Oynadikca gelisecek ama gel gör ki oynamiyor, oynatilmiyor.

Bruma gelerek cok cok cok büyük hata yaptiginin farkindadir herhalde. Yakinda kacar.

şaka maka adamın karyerini bitirdik lan...bak bruma kardeş aklın varsa gidersin yoksa futbol oynamayı bile unutacaksın..

suç sadece kulüpte mi? bu çocuktan bi cacık olmaz futbolcu dediğin kendini geliştirmeye çalışır ama bruma'nın fiziği aldığımızda nasılsa şimdide öyle.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Sen kimi beğeniyorsun merak ediyorum. Muslera balon brumadan cacık olmaz melo çok kötü sneijder yılda 1-2 kere oynuyor. Çok merak ediyorum ölçütlerin neler acaba

Melo, sneijderi gelişine salladım. Yada söyle söyleyeyim gelişimi için sürekli oynaması gereken bir adamı oynatmadan bişey olup olmayacağını nasıl anlayabiliyorsun.

Melo, sneijderi gelişine salladım. Yada söyle söyleyeyim gelişimi için sürekli oynaması gereken bir adamı oynatmadan bişey olup olmayacağını nasıl anlayabiliyorsun.

Iste aynen bu yüzden hic bir genci gelistiremiyoruz bu ülkede. Messi nin yetenegi Ronaldonun gücü bile olsa biz o genci yok ederiz bu ülkede. Bu kadar basit ne yazik ki.

Böyle yüksek bedele genç futbolcu alınması riskli, tutmayabilir, ligin yapısı genç oyunculara prim vermiyor, yabancı kısıtlaması ve başka yönlerden de kulüplerin beklentilerini karşılamaları, hele de bizimki gibi oturmamış takımlarda çok zor.

Daha makul bedele genç oyuncu alındığı zaman, çok yetenekli de olsa, taraftarın ''İyi olsa dev kulüplerin scoutları kaçırmazdı, Drogba-Sneijder vs çoluk çocukla mı oynayacak?'' demesi kaçınılmaz.

Bunları göz önüne alınca, öncelikli hedefin böyle 18-19 yaşında yetenekler olmaması gerekiyor, çok seçici davranarak az riskle nadir fırsatları değerlendirmek daha doğru bir davranış şeklidir...

Böyle yüksek bedele genç futbolcu alınması riskli, tutmayabilir, ligin yapısı genç oyunculara prim vermiyor, yabancı kısıtlaması ve başka yönlerden de kulüplerin beklentilerini karşılamaları, hele de bizimki gibi oturmamış takımlarda çok zor.

Daha makul bedele genç oyuncu alındığı zaman, çok yetenekli de olsa, taraftarın ''İyi olsa dev kulüplerin scoutları kaçırmazdı, Drogba-Sneijder vs çoluk çocukla mı oynayacak?'' demesi kaçınılmaz.

Bunları göz önüne alınca, öncelikli hedefin böyle 18-19 yaşında yetenekler olmaması gerekiyor, çok seçici davranarak az riskle nadir fırsatları değerlendirmek daha doğru bir davranış şeklidir...

bruma sıradan bir genç yetenek değil ki, onu alış sebebimiz biraz vizyon değişikliği yaratmaktı. genç yıldız adaylarını alıp geliştirip Porto gibi satmak hedefi vardı. tabi porto ile ne kıyaslanırız ya :) adamların scout ekibi nasıl çok merak ediyorum, nasıl çalışlıyorlar acaba. zararına sattığı oyuncusu yok gibi. kurmuşlar sistemi. her sene sanki kasıtlı olarak bir ya da iki oyuncusunu yıldız yapıyorlar takımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt