Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bruma'da ciddi gerileme var. Bunu gol attı diye görmezden gelmemeliyiz. Çalım atmaya korkuyor başta, bir de sanki hantallaşma var gibi. Umarım attığı gol şevk verici olur onun adına...
Bu cocuktaki yetenegi görmeyen italyan bozuntularindan sonra umarim Hamza hoca gereken degeri verir, inanilmaz yetenekli bir futbolcu. Cok rahat adam geciyor, kadromuzda böyle biri yok.
Son hareketi cogu zaman yapamiyor ama olacak, illa ki olacak. Harika bir gol atti!
"Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hem hücumda hem de defansta iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Hedefimiz kendi sahamızda oynadığımız kupa mücadelesinden 3 puan almaktı. Kendi performansıma gelince, ben neler yapabileceğimi biliyorum. Bu yüzden daha fazla dakika almam lazım. Bu benim özgüvenimin yerine gelmesi açısından da çok önemli. Hocamız da bana şans verdi. Galibiyette golle bir payım olduğu için mutluyum. Süre aldıkça gelişeceğim. Hamza hocamıza bana şans verdiği ve onu mahcup etmediğim için teşekkür ediyorum."
herşeyi yapabilcek yetenekte.ortasahadan çalımlarla kaleye giden bi futbolcu bruma.kaybettiği özgüvenini kazanmak için yüreğini ortaya koyuyo.Allah gülsün yüzüne.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.