#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işin guzel yanı brumanın golune sadece bruma ve taraftar degıl futbolcular da çok svındı.herkes brumadan patlama beklıyor bellıkı.bızım gıbı.

Cok stres yapıyor. Bu golü umarım bir nebze olsun Bruma'yı sakin düsünmeye sevk eder.

Prandelli ve Mancini adamın özgüvenini bitirdi bol bol pas çalışması lazım. Oynadıkça kendini gelecek rahat 2 sene kaybetti.

Sağlamsa Lassa

Topa vuramıyor diye kızıyordum ama yapıştırdı çok güzel. Aferin sana Karaoglan !

Bruma'da ciddi gerileme var. Bunu gol attı diye görmezden gelmemeliyiz. Çalım atmaya korkuyor başta, bir de sanki hantallaşma var gibi. Umarım attığı gol şevk verici olur onun adına...

10616281_852065714852125_5553564887887199557_n.jpg

Bu cocuktaki yetenegi görmeyen italyan bozuntularindan sonra umarim Hamza hoca gereken degeri verir, inanilmaz yetenekli bir futbolcu. Cok rahat adam geciyor, kadromuzda böyle biri yok.

Son hareketi cogu zaman yapamiyor ama olacak, illa ki olacak. Harika bir gol atti!

bi kanatta bruma bi kanatta sinan gümüş oynasın yarabbim:semi-twins:

Bruma'nın sözleri:

"Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hem hücumda hem de defansta iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Hedefimiz kendi sahamızda oynadığımız kupa mücadelesinden 3 puan almaktı. Kendi performansıma gelince, ben neler yapabileceğimi biliyorum. Bu yüzden daha fazla dakika almam lazım. Bu benim özgüvenimin yerine gelmesi açısından da çok önemli. Hocamız da bana şans verdi. Galibiyette golle bir payım olduğu için mutluyum. Süre aldıkça gelişeceğim. Hamza hocamıza bana şans verdiği ve onu mahcup etmediğim için teşekkür ediyorum."

Golü güzeldi daha cesaretli oynayıp rakibin üstüne gitmeli, daha çok çalım denemeli.

herşeyi yapabilcek yetenekte.ortasahadan çalımlarla kaleye giden bi futbolcu bruma.kaybettiği özgüvenini kazanmak için yüreğini ortaya koyuyo.Allah gülsün yüzüne.

Kötü çıkınca ''Terim'in kazığı'' iyi olunca ''Aysal transferi''

Aysal adam olsaydı Hayroviç manyağına kulübü rezil ettirmezdi.

Sabri- Bruma ikilisi ard arda oynadıgı sürece hem takım çılgın atar hemde acayip taraftar çekerler tribüne.

bu cocuk her hafta 45 dakika en az oynasa ucar ucar .. ama sen 4 ay yatir 1 mac oynat sonra geri yedek at sonra medet um

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt