#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4 hafta sonra kilit isimlerimizden olacaktır. Bir kaç sene sonrasını düşünemiyorum bile. özlemişiz kanat oyuncusunu.

umutu sıkacağına şu adamı soksaydı oyuna bay ordinaryüs maçı çok rahat alırdık

Umur sahadayken bu adam kenardaydı.

Futbola hakarettir..

umutun girmesi sorun değil..

umutun girip burakın cıkmaması sorun.3 forvet oynamak nedir burakla umut ne zaman acık oynamış ?

1 sene !!!

fiziki konusu tamamlamis olur galiba az cok iyi bir programm ile.

Kumasi coooook saglam. 18 yasinda, tercübesiz oldugu da belli oluyor ama bize nasil bir futbolcu olacagini gösterdi bu 20dk'da. Hersey kötü olsa da bu mac'ta bir umut isigi veren bir futbolcuydu saha'da. Üstelik Drogba sonlara dogru yine takim oyunu oynamaya baslamisti biraz. O yoldan gitsin lütfen. Sadece son 5dk'yi izleyemedim :/

Müthiş potansiyel var kısa sürede belli etti umarım harcamayız bu çocuğu.

Amrabat'a içe driblingle nasıl katedilir nasıl adam geçilir dersi verdi bu gün.İşin garibi bu çocuk 18 yaşında

Kumaşı çok kaliteli. Artık direk 11 e yazılmalı. Kimi keserse kessin.

-------Selçuk-------Melo--------

Di Maria------Kagawa------Bruma

--------------Drogba------------

:)

Hoca maçtan evvel fizik açıdan yeterli değil demişti eğer yetersiz hali buysa yeterli hali nasıl olacak ,

oyun zekası var , sürati var , çalım atabiliyor , çift ayağını kullanabiliyor , şutu var ,

ama bir "emre çolak" :boohoo: olabilecekmi göreceğiz

zamanla naptıgını görücez.kumaşı iyi ama top kontrolü burak kadar kötü olmasada beğenmedim ama bu bişey değil.zamanla geliştirir portekizli topcular

beğendiğim şeylerden biri pas atınca hemen yerini değiştirmesi.sneijder ve brumadan başka kimse yapamıyor bunu.ehh birazda selçuk işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt