#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim milli takıma gelmesini hiç istemem. Bizim milli takım yetenekleri parlatan değil söndüren bir yapıya sahip. Nuri Şahin Almanya'yı seçseydi belki çok daha farklı seviyeye ulaşabilirdi keza Hakan Çalhanoğlu şuan doğduğuna falanda pişmandır.

bence hakan çalhanoğlu bu kadar gelişim göstereceğini tahmin edemedi hazır türkiye istiyorken oynayayım dedi.bence biraz bekleseydi alman milli takımında oynardı hele ki onun pozisyonundaki mesut bu kadar formsuz ve sakat iken!!!

bence hakan çalhanoğlu bu kadar gelişim göstereceğini tahmin edemedi hazır türkiye istiyorken oynayayım dedi.bence biraz bekleseydi alman milli takımında oynardı hele ki onun pozisyonundaki mesut bu kadar formsuz ve sakat iken!!!

Hersey Sportif açıdan bakılmaz.
Milli Duygular denilen şey vardır.

Müthis ya, Videoda Bruma dan daha yetenekli gözükyor, bu adam Hamburga gidiyormus :(

Piyasa degeri 750bin euro 17 macta 7 gol 3 assist , yabanci kisitlamasinda oynasma olsa solda bu sagda bruma super olur , fazla pahali oldugunu sanmiyorum HSV'dan once davranip almak lazim

Piyasa degeri 750bin euro 17 macta 7 gol 3 assist , yabanci kisitlamasinda oynasma olsa solda bu sagda bruma super olur , fazla pahali oldugunu sanmiyorum HSV'dan once davranip almak lazim

keske ama utkucan bu adami taninmiyor, utkucan mesaj atmak lazim, ontivero,hajrovicin yerine bu harika zenciyi alsaydik keske

Böyle oyunculari alip bir kaç sezon üst düzey liglerde kiralamak lazim, veya Eredivisie kulübe

https://www.youtube.com/watch?v=jp-kJS114uM

Su cocuk 19 yasinda ozelikleri bruma ile ayni hatta son vuruslari daha iyi , bu solda Bruma sagda oynarsa sagli sollu otobana ceviririz
tabi yabanci sorunu isi batiriyor

Tartışmasız brumadan çok daha iyi oldugu belli oluyor.

İşde böyle adam önerin arkadaş GS geleceği için.

30 unu aşmış adamları kurtarıcı diye hemde en az senelik 4-5m isticek adamları öneriyorlar ya deliriyorum..

İşde vizyonlu işi bilen yönetim olsa bu çocuk daha fazla parlamadan 4-5m arası işi bitirirler...

Birde Sadio mane vardı herkese anlattım bas bas bagardım daha ilk yıllarında tabşi kimse sallamadı . Adam 3. yılında 11milyon pounda gitti ingiltereye...

Galatasaray çok büyük bir ağ kurmalı scout ağı.
Öyle evinden opturup tv den izlemekle olmaz böyle işler..

Abi her ülkeye gönder bir adam yasasın orda ver aylık 5-6 bin lira koşa koşa gider.

Ne gençler çıkıyor son yıllarda özellikle bu tarz ülkelerde.

Legia warşava da da çok yetenekli elemanlar var
Horvat liginde rijeka falan çok süskse yaptı bu sene Zagreb keza ambargo koyuyor.

Buraları takip etmek lazım.

Bruma´YI danimarka ligine sok gol kralligina oynar. Ulan adam gibi süre verilse, bu cocugun bu yasta bile buralarda 10-15 gol atmasi elden bile degil. Okadar kötü bir sut teknigi de yok, bana göre kaleyi görünce fazla heyecanlaniyor sadece.

Yalniz Prandelli "Bruma bizi anlamiyor, ne türkce nede Inglizce biliyor" diyordu, eh bu Adam her antremaninda SNEIJDER ile konusuyor, bu nasil is arkadas. Telles,Melo ile konusur,ayni dil ama inglizce bilmiyorsa Sneijder ile nasil konusabillir :D

Yalniz Prandelli "Bruma bizi anlamiyor, ne türkce nede Inglizce biliyor" diyordu, eh bu Adam her antremaninda SNEIJDER ile konusuyor, bu nasil is arkadas. Telles,Melo ile konusur,ayni dil ama inglizce bilmiyorsa Sneijder ile nasil konusabillir :D

Prandelli kendisi ingilizce bilmiyordu. Sallamış biryerlerinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt