#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma genc bir oyuncu degil. Arsenal'da bugun oyuna giren 17 yasinda ki oyuncular genc. Bruma'nin artik bir seyleri kanitlamaya baslamasi lazim. Ha bence Bruma'da degil hata. Bruma zaten bu kadar kotu bir takimda tek basina bir sey yapamaz. Bruma'yi daha rahat oynayabilecegi bir sisteme adapte olacagi bir takima gondermek lazim cunku Bruma'nin burada oyunun ustune koymasi zor. Adamin Sneijder disinda dilinden anlayacak futbolcu yok takimda.

Koray, Bruma gibi isimlerin bu ulkede kendilerini gelistirmesi zor bu sistemde. En iyisi kiralamakta onu da yapmiyoruz.

Kanat oyuncuları olgunluğuna 24 civarında ulaşır zaten?

ouuvvv yine bişeyler dönüyo burda.sürekli oynamalı,o kadar.piskolojiniz değişiyo her maç.doktor isterseniz tavsiyede bulunurum.

merak etmeyin zaten mecburi oyniyacak takimda adam gibi kanat oyuncusu yok diye.

Oynamayan oyuncu hiçbir ülkede gelişmez, sadece Türkiye ile sınırlı değil bu. Ancak sorun şu ki, Türkiye'de bu tarz oyuncular devamlı oynasalar bile gelişememe veya kısmen gelişip ardından yerinde sayma durumlarından birini yaşarlar orası kesin. Bu koşullar altında Bruma'dan fark yaratmasını beklemiyorum, faydalı oynasın kafi.

Görende Bruma iki senedir bütün maçlarda oynuyor da 2 senedir bekleneni veremiyor sanacak.

Daha geçen maçta övenler şimdi yine eleştirmeye başladı.

İnşallah Hamza hoca Bruma'yı kesmez bu maça bakıpta.

takimin en yararli ofansif oyuncusu her mac oynamali.
oynadikca alisacak

Rakibinin üstüne gitmeli, çalım denemeli, boş alanları topu sürüp deparla geçmeli. Oynadıkça güveni yerine gelsin daha iyi olacaktır Bruma bunları yapabilir güveniyoruz.

Çok daha iyi olacak , ancak formayı sırtından almamak gerek.

Özgüveni yerine gelmeye başladı tamamen toparlandığında daha cesur ve faydalı oynayacak.

Kafanızı yaşamak güç. Geçen maç bruma > ronaldo gibi konuşuluyordu. Makina mı lan bu? Bi durun

Devamlı oynamalı. Kötü oynasa bile kesilmemeli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

b.. gibi oynuyor!! daha bir tane çalım atıp oyuncu eksilttiğini görmedim. rakip adamın üstüne üstüne gidip geriye dönüp beke yada defansif orta sahaya pas veriyor.kendine olan güvenini mi kaybetmiş anlamadım.

Her basarisiz mac sonra tahammülsüz bir sekilde bir genci yedege yollayacaksak bir bok olmaz bizden. Zaten olmaz da neyse

Bal yapamayan arı diyorum bir gurbetçi GS'li görünümlü bana futbol fakiri diyor.

Aynen bir sen anlıyorsun futboldan. DELİKANLI gibi konuşmanı bekliyorum.

Bruma'yı değerlendirirken ilk geldiği zamanki duruma göre değerlendirin çünkü geriye gitti 2 senedir. Gelişmesi için sürekli oynamalı.

Sağlamsa Lassa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt