#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O mentali burada alamaz bu çocuk kesinlikle ispanya portekiz gibi ülkelere kiralık vermemiz gerekir. Bu çocuğu kaybetmek istemeyen bunu yapar yoksa patlayacak diye iki tarafta hüsran yaşayacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gidişat hiç iyi değil.Kendisini bugüne kadar çok savundum ama yavaş yavaş umudum azalıyor.Eskiden bir tek son vuruşları etkisizdi ama artık eskisi kadar da hızlı değil.Bunda tabi sakatlığının da etkisi var ama hiç sorumluluk almıyor kendisi.Ayrıca birçok pozisyonda yan pas-geri pas yapıyor.
Seneye daha önce de dediğim gibi İspanya,Hollanda veya Belçika liglerinden birinde bir takıma kiralık gönderilmesinden yanayım.

Potansiyeli varsa, o potansiyele Turkiye'de ulasmasi bana gore cok zor. Bize direkt katki verecek adamlar lazim. Zarar etmeden satilabiliyorsa derhal bu yaz 20sine girmeden satilsin. Sissoko ve Nakoulma gibi 300-500 bin Euro'luk adamlari izlerken insan ister istemez karamsar oluyor. Bruma'ya 12-13 milyon civari bir para verildi ve iki sezondur 0 katki ile oynuyor. Egitmen bir hoca ile belki, ama mevcut halde imkansiz tutmasi. Bir Yattara bile olmasi zor.

Yetenek var biliyoruz zaten bunun için bizim şartlarımza göre astronomik bir fiyata geldi. Belki biraz bunun da altında ezildi. Sakatlıklar geçirdi vs. ama artık hazır görünüyor. Yırt be abicim kendini göster artık ya. Bu şans suan Amrabat'da olsa eminim kendini göstermeye çalışır. Genç oyuncusun hırsını yansıt,formayı istediğini göster. Sezon sonuna kadar iyi değerlendirmesi gerek.

tek sorunu özgüven hoca ilk 3-4 maç oynattı tam iyi oynamaya başladı kesti. Olcanı sola koy Brumayı oynat zaten Telles savunma yapamıyor hiç değilse fener maçına kadar oynasın ondan sonra görürüz.

yahu sneijder burak gibi adamlar var önde ona sira gelene kadar onlar bitiriyor isi, oda biliyor onu.
bu yüzden biraz cekinerek oynuyor yani sahneyi onlara birakiyor sorumluluk almiyor.
ilk yari okadar kötü degildi 2 golün icinde vardi, 2 yari bütün takim oynamadi zaten.
söyle 5 mac arka arkaya oynasin eminim takimin en iyilerinden olacak bunun hepsi güven meselesi.
bi mac oyna bi mac bekle antrenör faktörü iste.

pasları idare eder şutları berbat ama çalımları ronaldo olan bruma sakatlık sonrası mahvolmuş.

yazık... çocuk müzmin sakat gibi öz güvensiz oynuyor.

simdi 2 yari mac 4 1 olmus hic bir oyuncu asilmiyor bruma kötü.
ilk yari arkadasin dedigi gibi 2 golde emegi var.
hemen kesip atiyoruz sonra dos santos gib oyunculari kayip ediyoruz.
az sabir arkadaslar, sürekli oynamali.
rize macinda cok iyi oynadi sonra kesik yedi bi chedjou sayesinde.
hangi oyuncunun akli karismaz !

2 golde ne emeği var adamlar çatır çatır attı golleri Sneijder ve burak dışında kimsenin o gollerde katkısı yok boşa kendinizi kandırmayın..Allahım ne günlere kaldık adam asistin asistinin asistini yapıyor golde katkısı oluyor..
Gelelim iyi oynadığı rize maçına ki benim bu yorumu boş sayma sebebimdir..Rize maçında attığı gol dışında hiçbir varlık göstremeyen bir adam.. Golde de nasıl olduysa aşırtma attı boş kaleye gol atamayan adam..O da Allahın bir hikmeti olsa gerek..
Artık bitiriciliği falan geçtim adamı çalım atıyor diye seviyorduk o da bittitamamen..Dümdüz ayağına gelen topu sağa solaveren bir oyuncu oldu..
Velhasıl zamanında laf ettirmedim bu adama ama yetti artık en büyük haterı benim brumanın GS tarihinde bonservisinin altında bukadar ezilen bir oyuncu daha hatırlamıyorum..

2 golde ne emeği var adamlar çatır çatır attı golleri Sneijder ve burak dışında kimsenin o gollerde katkısı yok boşa kendinizi kandırmayın..Allahım ne günlere kaldık adam asistin asistinin asistini yapıyor golde katkısı oluyor..
Gelelim iyi oynadığı rize maçına ki benim bu yorumu boş sayma sebebimdir..Rize maçında attığı gol dışında hiçbir varlık göstremeyen bir adam.. Golde de nasıl olduysa aşırtma attı boş kaleye gol atamayan adam..O da Allahın bir hikmeti olsa gerek..
Artık bitiriciliği falan geçtim adamı çalım atıyor diye seviyorduk o da bittitamamen..Dümdüz ayağına gelen topu sağa solaveren bir oyuncu oldu..
Velhasıl zamanında laf ettirmedim bu adama ama yetti artık en büyük haterı benim brumanın GS tarihinde bonservisinin altında bukadar ezilen bir oyuncu daha hatırlamıyorum..

kac defa full oynadi ?
1 mac oyna 1 mac yedek kal.
bunun altindan cok oyuncu kalkamadi.
egerki kazanmak isteniliyorsa devamli oynamali.
sanki oynatmayinca onun yerine oynayanlar cok iyi.
yine öyle kanattan gelebiliyoruz.
sizin gözünüzde nekadar yetersizde olsa kanatlarda oyuncu oldumu
en azindan karsi takimin beklerini baglamis oluyorsunuz.
en son oynadigmiz konya maci en iyi formasyon böyle oynanmali.
kanatsiz fubol olmaz:

"Hamza Hoca yanlıştan döndü"
Sabah Gazetesi yazarlarından Levent Tüzemen, Torku Konyaspor maçıyla ilgili görüşlerini anlattı. İşte tespitleri burada...

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Aykut Kocaman yönetimindeki Torku Konyaspor'u 4-1 mağlup etti.
Sabah Gazetesi yazarlarından Levent Tüzemen, "Hamza hoca yanlıştan döndü" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

İşte o sözler burada...

G.Saray kupaya değer verdiğini kadro ciddiyetiyle belgeledi. Hamza hoca derin rotasyona gitmeyip Sneijder, Melo, Chedjou, Selçuk ve Burak gibi yıldızlarını tercih etti. Bu kadro tercihinin üç doğrusu vardı:

1-Uzun tatilin devre arası yarattığı fiziksel zafiyeti, "En iyi idman maçtır" felsefesiyle kapatmak.

2-Kadro istikrarını oluşturan oyuncuların birbirleriyle oynama ritmini yeniden kazanmalarını sağlamak.

3-Galatasaray 4 yabancıyla oynadı. Olcan, Hamza hocanın elini güçlendirdi. Muslera, Melo, Chedjou ve Sneijder'i "banko" sayarsak Bruma ile Pandev'den biri hem ilk 11 için düşünülebilir hem de kulübede hamle oyuncusu olur.

Hamza hoca, Olcan tercihiyle yanlıştan döndü. Galatasaray, Eskişehir'de kazanırken formsuz Telles'in çıkıp Olcan'ın sol beke geçmesinin rolü büyüktü. Olcan'la başlamak Konyaspor önünde G.Saray'ın etkili hücum etmesini sağladı. Soldan sık sık bindiren Olcan'ın, Burak'ın arka direğe kestiği topa yaptığı kafa vuruşu çok kaliteliydi. G.Saray Konya'yı yine farklı yenerken atılan goller "jenerik" olacak güzellikteydi. En değerlisi ise Burak'ın golüydü. Çünkü "İyileştim" dediği anda yeniden sakatlanan Burak'ın attığı şut çok sertti. Burak korkuyu kafasından silmiş ki; bu vuruşu yaparken ayağını kısmadı.
Burak'ın dönüşü, Bruma'nın kanatta oynaması Galatasaray'ın hücum hattına dinamizm kazandırırken iki klas gol atan Sneijder'i de mutlu etti. Burak gezinen bir golcü. Bruma dikine giden bir oyuncu. Bu ikili sayesinde Sneijder daha çok topla buluştuğu gibi markajdan kurtulup kaleye şut atma fırsatı buldu.

Zeminlerden şikayet eden Şansal Büyüka'nın kulakları çınlasın; iyi zemin futbolun kalitesini gerçekten yükseltiyor. Konyaspor, kadro ve pas kalitesi olarak Eskişehir'den kat kat üstün. İyi zemin, Galatasaray'ın maç boyu topa hakim olmasına, iyi pas yapmasına ve bol pozisyon üretmesine etken oldu.

Son düzenleme:
Şimdiye kadar daha 3 maç arka arkaya ilk 11 oynamadı, istikrarsız şekilde forma giyen birinden büyük işler beklemek de hayalcilik.

I am the one who knocks!

Futbol sadece topun oynandigi yerde gerceklesen bir oyun degildir. Bruma´nin ES ES karsisinda oyuna girdikten sonra, birden alanlar acildi, ve pozisyon üretmeye basladik. Konya macinda Burak, Yasin ve Bruma ile bol bol bos alan yakalayabildik, bu da bir tesadür degildir...

Bruma´nin bireysel performansindan tabiki memnun degiliz, beklentiler cok yüksek. Ama takima verdigi pozitif bazi konular var, sadece bunun icin bile oynatilmasi gerekir. Birde patlama yapsa bu cocuk ucacak zaten. Cok alternatif varmis gibi konusmayin. Bu macta degisik bir kadro ile ciksaydi, herkes yine söverdi ileride yanlis kalan Burak´a...

''Brumayı savunma mekanizması : Çok kötü oynar adam sakatlıklan yeni çıktı ..Çok kötü oynar prandelli adamı çürüttü daha yeni şans buluyor..Çok kötü oynar ama adam pozisyona giriyor iş var bunda...Çok kötü oynar (ve o maç nasıl olduysa 2 kişiyi çalımlamıştır ) baksana adam geçen tek oyuncumuz ..Çok kötü oynar son vuruşları geliştirse coşacak

Yani herkesin kendine göre bir bruma bahanesi var..Ama sonuç değişmiyor maalesef ''çok kötü oynar''

Bakın bu mesajı 3-4 gün önce yazmıştım.. İlavelerim var... Bruma kötü oynar ama maç 1-0 ken girdi rakip kapanmıştı , bruma kötü oynar maç kopmuştu zaten bizimkiler rölantiya aldı , bruma kötü oynar kupa maçıydı kendini zorlamak istemedi, bruma kötü oynar zemin bozuktu adam korkarak oynadı..

Aklıma geldikçe sizlere yeni bruma bahaneleri ekleyeceğim sağda solda öne sürersiniz..

ben inanıyorum brumaya.inşallah şampiyonluk yolunda güzel işler yapacak kalan maçlarda.

kendisinden umut bekleyenleri zamanında tarık çamdaldan umut bekleyenlere benzetiyorum. bu çocuğu bu takımda eğitecek adam yok. ee kendiside öğrenemeyeceğine göre en iyisi ispanya gibi bir yere kiraya vermektir.

piyasası varken acilen yapılmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt