#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Emre Çolak'ı oynatacak Bruma'nın yerine.Bana kalsa Bruma kesin oynamalı.

pek ümidim yok ama hadi be kara çocuk öyle bir oyna da hepimizi şaşırt. 15 sene sonra senin gibi bir genç sayesinde devirelim şunları

bonnie-kanarya-yemi-2851_1_161455.jpg

Yasin muhtemelen 15 filan.tamda sikecilerin antu forumdaki bebelerinin zekasina esdegersin.senin gibi bebeler yuzunden bu haldeyiz.

Karışmış burası :) Sakin olun gençler. Karaoğlanın gelişmesini bekliyoruz. Futbol bir nevi ticarettir. Risk almazsan yüklü paralar kazanamazsın. Ya elimizde patlar ya da yıldız olur. Ortası yok yani :)

Fener macinda gol falan atsa bunun gaziyla acayip isimize yarar.

Gol atar mı bilmem ama Caner'i tedirgin etmesi açısından mutlaka oynaması ve hareketli olması gerekiyor. O bölgeye Emre Çolak'ı koyarsan bu maçta Caner direk sol açık gibi oynar Sabri'nin ilk yarıda pelti çıkar. Bu ilk gerekçemdi.
Ayrıca illa ki maçın bi bölümü belki de tamamı Emenike solda oynayacak. Yani Caner-Emenike. Bizim sağımızda oynayacak iki oyuncunun da depar kalitesinin yüksek olması şart. Oyunda bekler ve açıklar sıklıkla değişir. Sabri atağa çıktığında arkasına atılacak topta Emenike'ye ne dönüp Sabri yetişebilir ne de oynarsa Emre Çolak. O pozisyona sadece Bruma yetişebilir. Bu da ikinci gerekçem. Bence Bruma oynamalı.

Nasıl forum burası yahu.Adminler yokmu.İnsan gibi yorum yapiyoruz ki bunlar gercek.Hemen kus damgasi yiyoruz.İlla ki formalarimizin fotosunumu cekelim.Az seviyeli olun.Bizde isteriz bruma daha iyi oynasin,daha cok gol atsin,asist yapsin.Yetmedi mi cope attigimiz paralar.Amrabata tariga veysel hayrovice verdigimiz paralar.Tamam yasiniz kucuk.2005 te futbolculara sabri ile hakan sukurun para dagittini o zor donemleri hatirlamazsiniz.Bu yuzden suan cok rahat salliyorsunuz.

Berfin forumu beğenmiyosan seni tut an yok gsc sevgi saygı ve birliktelik ortamının en yoğun olduğu forumlardan biridir

Son düzenleme:
Gercekleri soyle de bileyim.Bayanim kusura bakma pek bilmiyorum.12 m eurodan dahami az para verdik.Veya cokmu gol atti bizmi goremiyoruz gurbetten.Veya da paslari cokmu iyi.Zaten cok bilmisliginiz yuzunden takima boyle tenekeler doldu

gurbet derken neresi bakam

Nasıl forum burası yahu.Adminler yokmu.İnsan gibi yorum yapiyoruz ki bunlar gercek.Hemen kus damgasi yiyoruz.İlla ki formalarimizin fotosunumu cekelim.Az seviyeli olun.Bizde isteriz bruma daha iyi oynasin,daha cok gol atsin,asist yapsin.Yetmedi mi cope attigimiz paralar.Amrabata tariga veysel hayrovice verdigimiz paralar.Tamam yasiniz kucuk.2005 te futbolculara sabri ile hakan sukurun para dagittini o zor donemleri hatirlamazsiniz.Bu yuzden suan cok rahat salliyorsunuz.

ben eski adminlerdenim berfin hanim size yardimci olabilirim
hangi pis sapik size askintilik ediyor bilidirin bana

Gercekleri soyle de bileyim.Bayanim kusura bakma pek bilmiyorum.12 m eurodan dahami az para verdik.Veya cokmu gol atti bizmi goremiyoruz gurbetten.Veya da paslari cokmu iyi.Zaten cok bilmisliginiz yuzunden takima boyle tenekeler doldu

Berfin hanım dikkate dahi alınmayacak üyelerle polemik içindesiniz. Boşverin.
Bruma'nın beklenen performansın %5'ini dahi gösteremediği herkes biliyor zaten sadece konduramıyorlar.

Forum kurallarını çok iyi bilen bir kaç gereksiz üye alttan alttan ceza almayacak mesajlarla yeni üyeleri hakarete teşvik edip ceza almalarını bekliyorlar aman deyim düşmeyin bu tuzağa.
Keşke üyeler için ''bloke et'' özelliği olsa da herkes rahatlasa.

;(:(

Adam formayı yeni kapmış taraftar ceza sahası dışından goller enfes asistler milimi milimine paslar bekliyor. Sinana da aynısını yapıyorsunuz. Bir maçta harcayıp bir maçta yuceltiyorlar. Yav bu forumda gol atmiyor diye sneijder harcandı arkadaş ben daha da bir şey beklemiyorum da demiyorum da. Ülke olarak sabırsız insanlariz bize müstehak her sey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt