#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir daha genç oyuncu diye ağlayanın sülalesini anacam

yetti artık kazıklar

Sabri çıktıktan sonra gördük ki sağ kanat işlemiyor. Koskoca Galatasaray'ın sağ kanadını işleten adam Sabri. Bu adam işe yaramazın teki. Top kontrolü yok, pas yok, çalım yok. Bunu alan da olmaz artık. En fazla bedelsiz olarak bi takıma kiralanır.

Defol git galatasaraydan boş adam. Bu zamana kadar kaybettirdiğin bir sürü maç var ama kazandırdığın bir maç yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Acik ara en korkak futbolcumuz sahada.

Bu maçı kazanamamamızda Hamza ile birlikte büyük rolü var.Bu herif hem kaptırdığı gol sonrası faul yapıp golü yedirdi hem de skor 2-1 ken müsait pozisyonda kalecinin kucağına attı.Kendisini çok savundum ama yeter artık.Sezon sonu Hollanda,Belçika liglerinden bir takıma kiralayıp yerine Andre Ayew gibi bir kanat oyuncusu almalıyız.
Çıldıracam yav.Ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sezon sonu ya Portekiz yada ispanya'ya şutlanır.adam okuma yazma bilmiyormuş daha. bu adam nasıl gelişecek var hesap et.

etse etse terim adam ederdi. Terim gidince bu saldı kendini bakalım sonu ne olacak.

Bu çapsızın yüzünden kaybettik orada o foul yapılır mı lan mal

Sent from my iPhone using Tapatalk

ilk golü bu salak yüzünden yedik..topu kaptırdı bide gitti faul yaptı..

Klasik Afrika futbolcusu işte. Hata bizde. Ronaldonun sen tırnağı olamazsın. Bugüne kadar hep savundum artık savunulacak bi yanı kalmadı. İyi kazık yemişiz öyle böyle değil hemde. Çalım falan atamaz bu ancak top sürerek adam geçiyor artık onu bile beceremiyorda. Ne bilek var ne bişey. Defolsun gitsin bu hiç bişey yapamaz yıldız falanda olamaz bu katara gitsin sağ sol pas yapsın ancak onların yarısıda rakibe gider zaten. PTT 1.lig topçusu..

Televizyon başında ayrıca ırkçılık bile yaptım.. Küfür çok masum kalır yanında. Burda yapsam aynılarını süresiz ihraç yerdim

felaket oynadi morali bozuktu biraz sanki gecen haftada oynamamasi nedeni olabilir

ilk golumuzde passisti vermesi guzeldi ;)[SUP]​[/SUP]

Büyük yatırım yapıldı. Şaşırıp kalmıştık. Sonra ne olup bittiğini anlamadan müritleri türedi. Toz kondurmuyorlardı. Yahu önce bir izleyelim dedik kötü olduk.

Yasin bile senden daha kısa sürede iyi bir uyum sağladı !!

Her zaman söyledim yine söyleyeceğim Bu adam çapraz bağları koptuktan sonra kalitesinde ciddi bir düşüş oldu. Burada yeteneksiz yetersiz felan diyoruz şuan ama bu adam ilk geldiğinde rakip defansı tesbih yapa yapa adam geçtiğini hepimiz gördük çoğu maçta tek eksiği son vuruşlarıydı. Bruma sakatlık bitirdi demiştim ama artık sadece kalite olarak değil mental olarakta çok aşağılarda bence o sakatlık brumayı sadece fiziksel olarak değil zihinsel olarakta çok etkilemiş sağlıklı düşünemiyor. Tam gelişeceği dönemde belkide avrupanın sayılı oyuncuları arasına girebilecek bir potansiyeli varken bu ciddi sakatlığı yaşamasaydı belkide şuan çok farklı konuşuyor olurduk. İnşallah düzelir ama bu saatten sonra çok düşük bir ihtimal bunun olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt