#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vasat bir futbolcu, oyun zekası yok, teknik kapasitesi düşük, sahada nerede duracağını bilmiyor.Bunlar oynadıkça gelişecek özellikler değil.Bu eksiklerinin farkında mı değil hiç mi özel antreman yapmıyor.Prandelli'nin de dediği gibi tembel sanırım.

gökmen özdemir anlattı işte; bülent tulun-ceylan çalışkan gervinho ile anlaşıyor ahmet bulut salah ile anlaşıyor fakat yüce imPARAtorumuz o sene ülkemizde oynanan 20 yaş altı maçında bruma'yı izleyip beğeniyor daha sonra kalan maçlarını izlemesi için müfit erkasap'ı görevlendiriyor arada bizim büyük FM'ci scout ekibide adanalı'ya ''hocam müthiş topçu harika yetenek geleceğin ronaldo'su'' diye gazı verince 13 milyon euroluk kazık külübe giriyor.
Vay be. Zaten Terim ilk geldiğinde düzgün futbol izlemiş olacak ki Shaqiri, Gillet, Suarez falan istemişti. "Değişmiş" demiştim ama yarim sezon sonra özüne döndü. Türkiye dışından sadece Chedjou alındı galiba doğru dürüst. Bruma da Turkiye'de seyredildi zaten. Hic caba göstermediler "futbolcu izleyelim, ağımızı genisletelim" diye. En çok kizdigim şeylerden biri de buydu. Armut pis, ağzıma düş.
Ayrıca bruma transferi yanlış olabilir ama terim kazığı aysal kazığı diyenler ikiyüzlülük etmiş olur..Bruma geleceği zaman gelmesin diyen bir kişi bile yoktu.. hepimizin ağzının suyu akıyordu ders oldu işte öyle 1 turnuvalık adam gibi izlemeden 12 milyon bayılırsan bön bön bakarsın gelişecek diye..
Bruma geldiğinde ben sevinmistim şahsen genç, potansiyelli bi oyuncumuz var diye. Ama o zaman da "su an bize daha hazır bi oyuncu lazim, özellikle 12 milyon harciyorsak ve yabancı siniri varsa genç topcu pisecek diye bekleme luksumuz yok" diye görüşümü belirtmiştim. Transfer hatasıdır, "kazık" diyemem. Ama bunu gormelilerdi.

ıIN5Iı

Vasat bir futbolcu, oyun zekası yok, teknik kapasitesi düşük, sahada nerede duracağını bilmiyor.Bunlar oynadıkça gelişecek özellikler değil.Bu eksiklerinin farkında mı değil hiç mi özel antreman yapmıyor.Prandelli'nin de dediği gibi tembel sanırım.
Tembellikten ziyade portekizceden başka dil bilmiyor sanırım
hocanın dediklerini pek anladığını sanmıyorum.

Fatih Terim'i sevmem ancak Bruma transferi için tek laf etmem.Potansiyele yatırım yaptık,her transfer sezonu burada binlerce insan Porto'yu örnek gösterip imrenir,30 yaşında birini aldığımızda taşa tutulur.Bruma herkesin istediği profilde bir transferdi ve biz bu riski neredeyse ilk kez aldık maalesef bu riskimiz şansımıza dönüşmedi henüz dönüşecekmiş gibi de durmuyor ama burada kimseyi eleştirmemek gerek,kabul edilebilir bir riskti olur veya olmaz orası ayrı mesele.

Herkes Salah Salah diyor iyi güzel hoş velev ki Salah'ı almış olsaydık kim garanti edebilirdi bugün Bruma ile aynı seviyede olmayacağını aynı şekil Bruma başka bir takımda olsa idi Salah kadar gelişemeyeceğini performans yakalayamayacağını iddia ederdi?

Sabri her ne kadar çok eleştirilse de sakatlanıp çıktığı maçları ve oynamadığı maçları biliyoruz.

kusura bakmayın ama bruma bu performansla bu takımın oyuncusu değil.

eğer bu takımda Sabri, Aydın ve onlar gibi oyuncular hala var ve bu takımın oyuncusu ise Bruma 50 kez onların önünde dir

İlk sezonunda estiriyordu, çalım atıyordu fln şimdi tehlike bile yaratamıyor, 35 yaşında biri gibi hantal

Tartışmak istemiyorum performanslar ortada

aydını övmedim brumanın balçova maçında bile önplana çıkmadığını hatırlamakta fayda var.

o aptal kupa maçları yüzünden seninde 1 yılın çöpe gitsin sende korkak oynarsın öyle takımlara karşı

adam yeteneklerini kaybetmedi sadece mental olarak problemi var sakatligin etkisi ve sampiyonluk baskisi buyuk, basinda da bir mentor olmayinca cok etkisiz kaliyor malesef.

Bruma'nın alınması yanlış değil. Bu kadar kötülenecek bir adamda değil. Yanlış olan, verilen yüksek bonservis ve bununla beraber üzerine yüklenen umutlar,hayaller. Bruma'yı 2-3 milyona almış olsak bugün kimse bu kadar tepki göstermezdi. Önemli eksiklikleri var ama önemli meziyetleride var. Gelecek sene yabancı sınırının kalkmasıyla oynama şansı artacak ama onunda gelişime açık olması lazım. Prandelli ve yardımcıları bunun aksini söylüyorlardı umarım doğru değildir. Çünkü gelişime açık değilse asla maliyetinin 3'te birine bile satamayız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bruma'nın alınması yanlış değil. Bu kadar kötülenecek bir adamda değil. Yanlış olan, verilen yüksek bonservis ve bununla beraber üzerine yüklenen umutlar,hayaller. Bruma'yı 2-3 milyona almış olsak bugün kimse bu kadar tepki göstermezdi. Önemli eksiklikleri var ama önemli meziyetleride var. Gelecek sene yabancı sınırının kalkmasıyla oynama şansı artacak ama onunda gelişime açık olması lazım. Prandelli ve yardımcıları bunun aksini söylüyorlardı umarım doğru değildir. Çünkü gelişime açık değilse asla maliyetinin 3'te birine bile satamayız

Sent from my iPhone using Tapatalk

haftalardır takımı 10 kişi oynatıyor. bu ısrarın anlamı nedir

cok kotu oynuyor sanırım sakatlıgını atlatamadı ve buyuk takım baskısı yasıyor..bı sene mutlaka yabancı bı takıma kıraya verılmelı mumkunse ıngıltere yada hollanda lıgı...hıc yabancı sınırı kalkıyor fılan demeyın adam oynasada gelısmıyor baska bı ulke baska bı antrenor fılan fayda eder dıye dusunuyorum

Adamın en büyük artısı hızıydı, uçuyordu resmen ama şimdi ondan pek eser kalmamış. İkinci yarı bi top geldi dedim aha şimdi yardırıp gider ordan ama yok denemedi bile. Sorunu mental mi fiziksel mi bilemiycem ama en büyük artısı olan hızını da kullanmayınca/kullanamayınca hiçbir işe yaramadığı kesin...

Anlamadığım nokta bu adam Hamza Hocanın ilk geldiği dönem kendini bulmaya başlamıstı es-es maçıydı sanırım baya iyi oynuyordu birden ne oldu yine yokları oynamaya başladı

Tarık girdi Bruma'nın ne kadar boş bir oyuncu olduğu daha net kanıtlandı.

Uzatmanın manası yok bizden daha saf olan Katar'a falan 3-5'e okutulmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt