#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Golden sonra Drogba'yı utangaç bir eda ile çekip hadi santraya gidelim demesi süper. Bruma gün gelecek büyük bir yıldız olacak. Bizde mi olur başka bir takımda mı onu bilemem ama potansiyeli çok yüksek.

Bu tür oyuncuları buluğ getirmemiz lazım fiziği top sürüşü oyunu her anlamda futbolcu.

Gerçekden iyidi. Ama 20 dakikada vezir etmediğim gibi rezilde etmem. Herkes buna hazırlıklı olsun. Daha 19 yaşında şimdi nasıl övüyorsanız kötü maçlarındada arkasında durun

Ilk yari Amrabat faciasindan sonra gözüme Ronaldo gibi geldi. Bu cocuk daha 18 yasinda olamaz. Oyun zekasi, driplingi, calimlari ve hele vüducu cok iyi. Cektigi sut da muhtesemdi, keske gol olsaydi. Sneijder ve Drogba ile beraber cok can yakacak bu sezon.

Gercekten cok yetenekli bir futbolcu. O müthis sutu nasil cikarir kaleci hala anlamiyorum.

Ama biz ne diyorduk? 2 kanatta da Bruma tarzi oyuncularin olacak. Umarim devre asinda diger kanadi hallederiz.

Mesela Töre´yi almis olsaydik hersey oturacakti, müthis olacakti. Saglik olsun, yapacak birsey yok.

Ama Bruma müthis bir futbolcu olacak. Nazar degmesin

golden sonra hemen bruma başgan drogbayı aldı kendi sahamıza götürdü 2.gol için

a46b248eb9d8a98d24333db8c39eddc8_k.jpg

Doğru düzgün bir taktikle oynarsak çok iş yapar.

Böyle oynarsak iş yapar.

en büyük korkum aşırı ilgi nedeniyle şımarması umarım bunca amatör ruhlu adamın arasında profesyonelce işini yapar ve büyük bir yıldız olur

Takımın hücüm planı tamam demeyi çok isterdim, AMA...

--------Drogba----------

Bruma--Sneijder--Burak(?)

-----Selçuk---Melo------

Arkadaş ne abartmışsınız ya, Amrabat da geldiğinde herkes böyleydi, topu ayağına aldığında kahvede falan millet yanındakine ''bak bak şimdi'' diyordu. Beklentiyi çok yüksek tutyorsunuz. Dün de staddakiler olsun yine yanımdakiler olsun böyleydi. Hele stadda topu ilk ayağına aldığında bir uğuldama oldu utandım be. Bu kadar abartılacak iyi bir oyun da göremedim dün Bruma'da. Ama kumaşının sağlam olduğunu gösterdi. Benim anlamadığım süratli çevik bir adam ama ayakları biraz zayıf falan diyordu yorumlar o şut neydi ağzım açık kaldı.

Arkadaş ne abartmışsınız ya, Amrabat da geldiğinde herkes böyleydi, topu ayağına aldığında kahvede falan millet yanındakine ''bak bak şimdi'' diyordu. Beklentiyi çok yüksek tutyorsunuz. Dün de staddakiler olsun yine yanımdakiler olsun böyleydi. Hele stadda topu ilk ayağına aldığında bir uğuldama oldu utandım be. Bu kadar abartılacak iyi bir oyun da göremedim dün Bruma'da. Ama kumaşının sağlam olduğunu gösterdi. Benim anlamadığım süratli çevik bir adam ama ayakları biraz zayıf falan diyordu yorumlar o şut neydi ağzım açık kaldı.

Amrabat'in böyle mac cikardigini görmedim daha.

Kamp dönemi gecirmemis, daha profesyonellige yeni baslamis, pesinde Bayern ve City gibi takimlarin oldugu Bruma'dan bahsediyoruz. Adam 20dk'da icinde ne tür potansyal oldugunu cok net gösterdi, inkar etmenin anlami yok. Elbette hatalari olacaktir ... önemli olan desteklemek.

birşeyler söylemek için henüz erken ama kumaşı sağlam belli ikinci riberiymiz olabilir oyun stilleri çok benziyo birbirlerine

Yıllardır doğru düzgün kanat görmedik. Abartmamız normal. :D

Yahu oyuncuya destek olmak için ayağına gelen ilk topta alkışlanmaktan utanmak taraftarlığın neresine sığıyor bahsi geçen çocuk daha 19 yaşında ve ilk maçına çıkıyor onu alkışlamayacağızda kimi alkışlayacağız Aydın'ı mı ?

keşke ilk maç kopenhag maçı olaydı,real maçı zor bi maç onun açısından.tabi karşısında oynayacak bek önemli ..bazen baktınız ronaldodan topu almaya çalışıyo şaşırmayın,kapabilir de..böyle bi özelliği var.iyi top kapıyo.

İlk maç heyecanı ve adaptasyon sürecini göz önünde bulundurursak ilk maçına göre hiç fena değildi

ilerleyen günlerde çok daha iyi olacaktır

bunu dün sahadaki 20 dakikalık oyunu ile belli etti

taraftarın herhangi bir beklenti içine girmeden desteklemesi devam etmeli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt