Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.239
- 10.451
- 2.413
Iyi oynayinca biz nasil opsiyon koydurduk , kötü oynayinca elimizde patladi , ben birsey anlamadim bu is den
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir kaç hafta önce yildiz mualamesi yapildi şimdi de çöp mualemesi yapiliyor
karar ver gsc
karar ver
İyi ve kötü oynadığı zaman farklı kişiler beliriyor yalnız, adet böyledir...
Ben mesela Bruma' dan beklentiyi en erken minimuma indirenlerdenim, herkes överken de aynı şeyleri söyleyegeldim; kalsaydı şu yoklukta bile burada yine pek bir şey yapacağı yoktu, kiralık gönderildikten sonra tek beklentim piyasa yapıp iyi bir bedelle elden çıkarılabilmesi...
Tabi son maçtaki performansına göre siyahla beyaz kadar zıt yorumlar yapabilen çok kıvrak birkaç renkdaş da yok değil hani!...Haliyle kaale alınmıyorlar, onları kendi hallerine bırakmalıyız!D...

bruma ve telles'e gelince çok dik duruşun var ağabey.![]()
Telles ve Bruma = 16 milyon euro bonservis alirlarsa süper olur, bu saaten sonra ikisinin de katkisi bukadar para etmez . Telles burdaykene adama demedik laf birakilmadi orta bile yapamiyor defans yönü de sayif diye, ben kimsenin begenmedi carole den fazlasi olduguna inanmiyorum. Bruma ise sakatliktan sonra bir türlü eski burma olamdi, ilerde büyük patlama yapabilecek bir potansiyele sahip olablir ama onu basaramasa cok büyük paralar kaybetmis oluruz.